khatam.ac.ir
دانشگاه خاتم از طرحهای پژوهشی تمامی دانشآموختگان خود حمایت میکند
تاریخ انتشار: سهشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲
دکتر مجید قاسمی رئیس دانشگاه خاتم در گردهمایی دانشآموختگان رشتههای مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق این دانشگاه خاتم، راه انجام پژوهش در این دانشگاه را برای دانشآموختگان آن کاملا هموار عنوان کرد و افزود: بدانید که در این زمینه ما حامی شما هستیم و هیچگونه محدودیت بودجهای هم در این رابطه نداریم.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، دکتر مجید قاسمی رئیس دانشگاه خاتم در گردهمایی دانش آموختگان گروههای مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق این دانشگاه که عصر روز سهشنبه ۲۳ آبانماه ۱۴۰۲ در محل سالن آمفی تئاتر برگزار شد، حُسن حضور در این جلسه را به زمانی که خود در دبیرستان دارالفنون محصل بوده است، پیوند زد و با نقل خاطراتی از آن دوران سخنانش را پی گرفت.
وی سپس به اهمیت و نقش انگیزه و نیروی جوانی در پیشبرد امورات بانک پاسارگاد در بدو تاسیس آن نقبی زد و با نقل خاطرهای در این رابطه گفت: آن ایام که در حال تاسیس بانک پاسارگاد بودم، بسیار نگران کُربنکینگ (سامانه بانکداری متمرکز) آن بودم. روزی در کوهنوردی دیدم چند جوان نخبه که به کوه آمده بودند، با هم درباره مشکلاتی که بر سر راه ایدههای نوآورانه شان در شرکتها و سازمانهای مختلف به وجود آمده بود، صحبت میکنند.
قاسمی ادامه داد: هر کدام از آن جوانها از جایی گلایه داشت و متوجه شدم که بسیار با انگیزهاند اما تجارب اولیهشان در پیادهسازی ایدههای نوآورانهشان با سازمانها و شرکتهای مختلف خوشایند نبوده است. همانجا نگرانیای را که در ذهن خودم داشتم با آنها در میان گذاشتم و گفتم میخواهم یک بانک تاسیس کنم که نرمافزارش ملی باشد و اینگونه شد که با کمک همان جوانها فناپ را تاسیس کردیم که ظرف 6 سال توانست بانک پاسارگاد را از تمام وابستگیهای داخلی و خارجی در این زمینه بینیاز کند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه خاتم مبدع رشتههایی مانند فناوریهای همگرا و علوم داده بوده است، راه انجام پژوهش در این دانشگاه را کاملا هموار توصیف کرد و افزود: تنها چیزی که ما از شما دانشجویان و دانشآموختگانمان میخواهیم، ادامه مسیر پژوهش است و قطعا بدانید که در این زمینه ما حامی شما هستیم و هیچگونه محدودیت بودجهای هم در این رابطه نداریم.
دکتر قاسمی که در جمع دانشآموختگان رشتههای مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق دانشگاه خاتم سخن میگفت، ضمن ارائه پیشنهاد ایجاد شرکت خدمات مالی به آنها، همچنین به این جمع از فارغالتحصیلان دانشگاه خاتم توصیه کرد: در هر رشتهای که هستید، روی خودتان حساب کنید و قدر خودتان را بدانید و هیچگاه خودتان را فارغ التحصیل ندانید و بلکه خود را دانشآموخته بدانید».
مدیرعامل بانک پاسارگاد خطاب به آنها گفت: شما محصول دانشگاه خاتم هستید که ثمر داده است و من هم مثل یک باغبان که وقتی محصولش را میبیند، انگار زندگی دوباره یافته است، وقتی شماها را میبینم، احسان میکنم دوباره زنده شدهام.
پیش از سخنان رئیس دانشگاه خاتم، مسعود ربانی رئیس دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت موضوع ارزیابی عملکرد در سازمانهایی از قبیل دانشگاه، گفت: بخش اصلی ارزیابی عملکرد به ذینفعان برمیگردد که در مورد دانشگاه، ذینفعان همان دانشجویان و همچنین دانشآموختگان هستند. من به شخصه میتوانم از اعتبار دانشگاه خاتم دفاع کنم؛ جایی که دارای کتابخانهای است که امکان دسترسی دانشجویان را به تازهترین مقالات روز دنیا فراهم میکند.
همچنین عبدالله شمیسا مدیر گروه مهندسی برق دانشگاه خاتم در سخنانی در این گردهمایی ضمن اشاره به سیل مهاجرت بخش زیادی از نخبگان و دانشآموختگان رشته مهندسی برق دانشگاههای مختلف کشور، نسبت به چالش کمبود نیروی متخصص در حوزه صنعت برق طی سالهای آتی هشدار داد و خواستار چارهاندیشی اساسی همگان برای حل آن شد.
در این گردهمایی احسان اخترکاوان مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم نیز ضمن قدردانی از ریاست این دانشگاه به خاطر حمایتهای همیشگی از گروه مذکور و نیز دانشآموختگان آن، آمار بیکاری دانشآموختگان این رشته را یک درصد اعلام کرد و از تلاش برای پر شدن همین میزان اندک خلا سخن گفت.
پیش از سخنان استادان رشته مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر، فاطمه کریمی جعفری، مدیر دفتر ارتباط با دانشآموختگان و دفتر نظارت، ارزيابی و تضمین کیفیت دانشگاه خاتم، گزارشی در رابطه با این دو رشته ارائه کرد که بر اساس آن، به ترتیب 84 و 85 درصد دانشآموختگان هر دو رشته به فعالیت در بازار کار اشتغال دارند که از این میان شغل 76 درصد دانشآموختگان در رشته مهندسی کامپیوتر و 70 درصد دانشآموختگان در رشته مهندسی برق، مرتبط با رشتههای مذکور بوده است.
در این گردهمایی همچنین آروین کهبازی دانشآموخته گروه کامپیوتر و الهه راهپیما دانشآموخته گروه برق به بیان برخی تجارب خود از دوران تحصیل در دانشگاه خاتم و زمینههای پیشرفتی که این دانشگاه برای آنها فراهم کرده است، پرداختند که از آن جمله میتوان به ارتباط خوب دانشگاه و صنعت، امکانات آزمایشی مناسب دانشگاه و حمایتهای بیدریغ ریاست دانشگاه از طرحهای پژوهشی اشاره کرد.
بر اساس همین گزارش، در این گردهمایی همچنین از دکتر مینو عالمی دانشآموخته دانشگاه خاتم در سال 1380 که به تازگی به مرتبه استاد تمامی ارتقا یافته، با اهدای لوح تقدیری از سوی دکتر مجید قاسمی تقدیر شد.
گردهمایی دانشآموختگان گروههای مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق دانشگاه خاتم با بحث و تبادل نظر دانشآموختگان با رئیس و جمعی از مسئولان این دانشگاه و همچنین گرفتن عکس یادگاری دسته جمعی خاتمه یافت.
مطالب پیشنهادی
مشاهده بیشترتاریخ انتشار: سهشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۳
سومین کنفرانس ملی تحول دیجیتالی در دانشگاه خاتم برگزار شدتاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
سومین کنفرانس ملی تحول دیجیتالی در دانشگاه خاتم برگزار میشودتاریخ انتشار: یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳