شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۲
ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده مقطع کارشناسی دانشگاه خاتم 1401

اطلاعیه شماره 1 ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده مقطع کارشناسی دانشگاه خاتم سال 1401

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۱

اطلاعیه شماره 1

ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده مقطع کارشناسی دانشگاه خاتم  سال 1401

شروع کلاسها از روز شنبه مورخ 1401/07/09  به همراه تشکیل پرونده در محل ساختمان شماره 1(حکیم اعظم) دانشگاه خاتم می باشد.

ثبت نام در دانشگاه خاتم شامل دو مرحله می باشد:

مرحله اول : ثبت نام به صورت الکترونیکی ، پذیرفته شدگان، دوره کارشناسی توجه داشته باشند که ابتدا برای انجام هر یک  از مراحل ثبت نام، ورود اطلاعات ، بارگذاری مدارک ، انتخاب واحد خود، و پرداخت شهریه (برای مشاهده فیلم های راهنما اینجا کلیک کنید)،  باید حتما و حتما از طریق زیر به سامانه جامع آموزشی IUMS  مراجعه کنند.

لینک ورود به سامانه IUMS

امكان ورود به سامانه آموزشي براي دانشجويان ورودي جديد، انتخاب واحد وپرداخت شهريه همه در تاريخ 1401/07/04 فعال می شود. لازم به ذکر است که راهنما و فیلم استفاده از سامانه در صفحه اول login برای شما موجود است.

لینک ذکر شده، در تب سامانهها بخش سامانه جامع آموزشیIUMS) (در بخش آموزش سایت دانشگاه خاتم نیز قابل دسترسی میباشد.

تاریخ ثبت نام الکترونیکی از دوشنبه 04 مهر 1401 آغاز  شده و تا 72 ساعت ادامه دارد.

فیلم راهنمای ورود به سامانه و بازیابی رمز عبور موجود است.

چنانچه  تا 4 مهر رمزعبوری (پسوورد) برای شماره تلفن همراه شما پیامک (اس ام اس) نشده (مالکیت خط تلفن همره حتما به نام دانشجو باشد).

با نام کاربری: کد ملی

و رمزعبور (پسوورد) را از طریق بازیابی رمز عبور دریافت و استفاده کنید.

عملیات انتخاب واحد و پرداخت شهریه از صبح دوشنبه 4 مهر 1401 در کارتابل شما قرار می گیرد ( برای مشاهده فیلم راهنمای ثبت نام وانتخاب واحد اینجا کلیک کنید)  پس از اتمام فرایند ثبت نام انتخاب واحد و پرداخت شهریه (دقت نمائید بعد از پرداخت حتما دکمه تکمیل فرآیند خرید را بزنید و بعد از اینکه مشاهده پرداخت در کارتابل شما نمایش داده شد دکمه بستن را زده و از منوی دسترسی ، مدیریت آموزش گزارشات را انتخاب و از انتخاب واحد خود چاپ بگیرید .) امکان چاپ برگه انتخاب واحد برای شما وجود خواهد داشت. لطفا پرینت گرفته و در روز تشکیل پرونده که از روز شنبه 9 مهر میباشد همراه خود داشته باشید.

بنابراین دقت کنید  پذیرفته شدگانی امکان مراجعه حضوری ( شنبه 9 مهر 1401) به دانشگاه و تشکیل پرونده خواهند داشت که ابتدا مرحله اول را در منزل خود  با موفقیت پشت سر گذاشته و پرینت انتخاب واحد در دست داشته باشند.

مرحله دوم: مراجعه حضوری و تشکیل پرونده: روز  شنبه 9 مهر 1401

پذیرفته شدگان گرامی تنها با در دست داشتن پرینت برگه انتخاب واحد و مدارک مورد نیاز در ثبت نام حضوری( 9 مهر 1401 ساعت 8:30 الی 12:30 ) جهت تشکیل پرونده فیزیکی و نهایی کردن انتخاب واحد خود باید به دانشگاه خاتم مراجعه نمایید. لازم بذکر است بدلیل شرایط موجود رعایت فاصله و استفاده از ماسک ضروریست بعلاوه از اوردن همراه جداً خودداری فرمایید.

• محل ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده: ساختمان شماره 1 دانشگاه خاتم ( حکیم اعظم)
  • تهران، خیابان ملاصدرا، شیراز شمالی ، خیابان حکیم اعظم، پلاک 30 ، دانشگاه خاتم ، طبقه منفی 1-
  • توجه : جهت بار گذاری (آپلود) مدارک، باید فایل اسکن شده مدارک با فرمت Jpg باشد و حجم هر فایل می تواند حداکثر 200 کیلو بایت باشد. ( فایل مدارک را همراه خود داشته باشید.

مدارک اسکن شده لازم برای انجام ثبت نام الکترونیکی و همچنین نشکیل مراجعه حضوری به شرح ذیل می باشد:

• عکس 4*3 جدید
  • تمامی صفحات شناسنامه
  • کارت ملی
  • ریزنمرات و مدرک دیپلم
  • مدرک پیش دانشگاهی
  • از طریق سامانه زیر جهت دریافت تاییدیه دیپلم و پیش دانشگاهی اقدام و هنگام مراجعه کد پیگیری را به کارشناسان اعلام نمائید.
  • کارت پایان خدمت برای پذیرفته شدگان آقا در صورتی که خدمت انجام شده و یا معافیت اخذ نموده باشند .
  • دانشجویان مشمول از طریق سایت سامانه سخا (آدرس زیر) درخواست معافیت تحصیلی ثبت نمایند.

سرویس استعلام دیپلم

سرویس ناجا

ارائه تمامی مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده دانشجویان جدیدالورود الزامی می­باشد.

مدارکی که باید همراه داشته باشید (مقطع کارشناسی ارشد و دکتری)
16 قطعه عکس تمام رخ 4*3 رنگی تهیه شده در سال جاری  پشت نویسی شده
2فرم تکمیل شده شماره 1 و 2
3اصل و  2 سری کپی شناسنامه ( کلیه صفحات )
4اصل و 2 کپی کارت ملی
5فرمهای تکمیل شده در صفحات مندرج دفترچه کنکور ( مندرج در دفترچه سنجش)
6پرینت انتخاب واحد

در صورت بروز مشکل با @ITkhatamدر تلگرام یا  با  شماره ها ی 89174071 - 89174030 - 89174005(امور دانشجویان آقای کمایی)  تماس بگیرید.

برنامه درسی ترم اول گروه حسابداری :

اصول حسابداری 1 ، ریاضی پیش دانشگاهی ، زبان پیش دانشگاهی  ، روان شناسی سازمانی ،  اخلاق اسلامی

اقتصاد خرد

برنامه درسی ترم اول گروه مدیریت امور بانکی :

اصول حسابداری 1،  ریاضی پیش دانشگاهی، زبان پیش دانشگاهی، روانشناسی عمومی،   اندیشه اسلامی 1  اصول اقتصاد1 (خرد  )

دانشجویان توجه نمایند چنانچه درسی غیر از دروس فوق اخذ نمایند آن درس از انتخاب واحد دانشجو حذف و شهریه آن مسترد نخواهد شد.

مجدداً تاکید می گردد شروع کلاسها از روز شنبه 9 مهر ماه 1401 می باشد.

ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ارشد
کارشناسی