یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۳

توسط مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم؛

آزمون زبان انگلیسی هم‌سطح آیلتس ویژه مدیران بانک پاسارگاد برگزار شد

تاریخ انتشار: جمعه ۲۲ دی ۱۴۰۲

آزمون زبان انگلیسی هم‌سطح آیلتس (IELTS) ویژه مدیران بانک پاسارگاد توسط مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، آزمون زبان انگلیسی هم‌سطح آیلتس ویژه مدیران بانک پاسارگاد، توسط مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی این دانشگاه و با همكاری گروه زبان انگلیسی، روز جمعه 22 دی‌ماه 1402 در محل دانشگاه خاتم برگزار شد.

با توجه به تاثیر زبان انگلیسی در مسائل مختلف اجتماعی، تحصیلی و حرفه‌ای، فراگیری این زبان به ویژه برای آنها که گام در مسیر پیشرفت گذاشته‌اند، امروزه به یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر تبدیل شده است.

بنا بر اهمیت این موضوع، آزمون زبان انگلیسی هم‌سطح آیلتس (IELTS) با هدف سنجش توانایی و تسلط مدیران بانك پاسارگاد به زبان انگلیسی و آمادگی بیشتر برای آزمون بین‌المللی آیلتس (IELTS) برگزار شد.

در این آزمون افراد بر اساس 4 بخش Reading ،Writing ،Listening و Speaking مورد سنجش قرار خواهند گرفت.

پس از اعلام نتایج، پذیرفته‌شدگان آزمون در مصاحبه شفاهی شركت کرده و برای هر فرد كارنامه صادر می‌شود.

نتایج آزمون می‌تواند برای مدیران این فرصت را ایجاد کند که مهارت و توانایی خود را در زبان انگلیسی با استانداردهای بین‌المللی مقایسه کنند و آمادگی لازم را برای تصدی موقعیت‌های شغلی مناسب در سازمان به‌دست آورند.

آزمون آیلتس
بانک پاسارگاد