یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۱:0۹

به همت دانشکده معماری دانشگاه خاتم؛

نشست‌های تخصصی با موضوع «هنر و اقتصاد» در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۲

به همت دانشکده معماری دانشگاه خاتم، دو نشست تخصصی ذیل عنوان «هنر و اقتصاد» در چهارشنبه پایانی آذرماه جاری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، دانشکده معماری دانشگاه خاتم با حضور تنی چند از متخصصان حوزه هنر و اقتصاد، نشست‌هایی را ذیل همین عنوان در روز چهارشنبه 29 آذرماه جاری برگزار می‌کند.

عنوان نشست اول «صنایع و اقتصاد خلاق» است که سخنرانان آن مهندس مرتضی کاظمی؛ معاون اسبق امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دکتر بنی‌اردلان هستند. محورهای این نشست، مروری بر مفاهیم، جایگاه و وضعیت اقتصاد هنر در جهان؛ با نگاهی به مزیت‌ها، ضرورت‌ها و راهکارهای توسعه ایران است.

عنوان نشست دوم نیز «هنر در عصر دیجیتال (نقش تکنولوژی و نوآوری در اقتصاد هنر)» است که سخنران آن دکتر احسان رونق مدرس دانشگاه است. محورهای این سخنرانی، تکنولوژی به عنوان محرک تحول در حوزه حراجی‌ها و بنگاه‌های هنری است.

نشست «صنایع و اقتصاد خلاق» از ساعت ۱۰ الی ۱۲ و نشست «هنر در عصر دیجیتال (نقش تکنولوژی و نوآوری در اقتصاد هنر)» نیز  از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۴:۳۰ هر دو در سالن امام رضا (ع) در محل دانشگاه خاتم در تهران برگزار می‌شوند.

اقتصاد
دانشکده معماری