صفحه اصلی
ثبت‌نام داوطلبان پذیرفته‌شده مقطع دکتری دانشگاه خاتم (اطلاعیه شماره 1)

ثبت‌نام داوطلبان پذیرفته‌شده مقطع دکتری دانشگاه خاتم (اطلاعیه شماره 1)

تاریخ انتشار: شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۲

دانشگاه خاتم در اطلاعیه‌ای (اطلاعیه شماره 1) فرایند ثبت‌نام داوطلبان پذیرفته‌شده مقطع دکتری در سال تحصیلی 03-1402 را اعلام کرد.

ثبت‌نام در دانشگاه خاتم شامل دو مرحله است:

مرحله اول: ثبت‌نام الکترونیکی

پذیرفته‌شدگان تمامی رشته‌های مقطع دکتری توجه داشته باشند که ابتدا برای انجام هر یک از مراحل ثبت‌نام، ورود اطلاعات، بارگذاری مدارک، انتخاب واحد خود و پرداخت شهریه (برای مشاهده فیلم‌های راهنما اینجا را کلیک کنید)، باید حتما و حتما از طریق زیر به سامانه جامع آموزشی IUMS مراجعه کنند.

لینک ورود به سامانه IUMS

امكان ورود به سامانه آموزشی برای دانشجویان ورودی جدید، انتخاب واحد و پرداخت شهریه، همگی در تاریخ 1402/06/18 فعال می‌شود. لازم به ذکر است که راهنما و فیلم استفاده از سامانه در صفحه اول login برای شما موجود است.

لینک ذکر شده، در تب سامانه‌ها، در بخش سامانه‌های آموزشی سایت دانشگاه خاتم نیز قابل دسترسی است.

تاریخ ثبت‌نام الکترونیکی از شنبه 18 شهریور 1402 آغاز  شده و تا 72 ساعت ادامه دارد.

فیلم راهنمای ورود به سامانه و بازیابی رمز عبور موجود است.

چنانچه تا 18 شهریور رمز عبور برای شماره تلفن همراه شما پیامک نشده

با نام کاربری:کد ملی

و رمز عبور را از طریق «بازیابی رمز عبور» دریافت و استفاده کنید.

عملیات انتخاب واحد و پرداخت شهریه از صبح شنبه 18 شهریور 1402 در کارتابل شما قرار گرفته است. (برای مشاهده فیلم راهنمای ثبت‌نام اینجا و برای مشاهده انتخاب واحد اینجا را کلیک کنید). پس از اتمام فرایند ثبت‌نام انتخاب واحد و پرداخت شهریه امکان چاپ برگه انتخاب واحد برای شما وجود خواهد داشت. لطفا آن را پرینت گرفته و همراه خود داشته باشید.

بنابراین دقت کنید پذیرفته شدگانی امکان مراجعه حضوری (یکشنبه 19 شهریور 1402) به دانشگاه و تشکیل پرونده را خواهند داشت که ابتدا مرحله اول را با موفقیت پشت سر گذاشته و پرینت انتخاب واحد در دست داشته باشند.

مرحله دوم: مراجعه حضوری و تشکیل پرونده: روز یکشنبه 19 شهریور 1402

اسامی پذیرفته‌شدگان دکتری در سه رشته فلسفه، معماری و حسابداری دانشگاه خاتم

ردیفنامنام خانوادگیرشته
۱فاطمهافشاریفلسفه
۲سارا ساداتآهنچیفلسفه
۳احسانرحیمیفلسفه
۴ولی الهامینیحسابداری
۵رضاشقاقی ترکداریحسابداری
۶داودگراوندحسابداری
۷داودمهربانیحسابداری
۹علینوری خانیحسابداری
۱۰یوسفسلطانی زین آبادمعماری
۱۱آزادهکریمیمعماری
۱۲سیدمحسنمداحیانمعماری
۱۳نگارملکی صادقیمعماری
۱۴وحیدهنرمندمعماری

پذیرفته‌شدگان گرامی تنها با در دست داشتن پرینت برگه انتخاب واحد و مدارک مورد نیاز در ثبت‌نام حضوری (یکشنبه 19 شهریور 1402 ساعت 08:30 الی 12:30) جهت تشکیل پرونده فیزیکی و نهایی کردن انتخاب واحد خود باید به دانشگاه خاتم سرکار خانم ابراهیمی مراجعه نمایید.

محل ثبت‌نام حضوری و تشکیل پرونده: ساختمان شماره 1 دانشگاه خاتم (حکیم اعظم)، طبقه دوم

توجه: جهت بارگذاری (آپلود) مدارک، فرمت فایل اسکن شده مدارک باید Jpg و حجم هر فایل می‌تواند حداکثر 200 کیلوبایت باشد. فایل مدارک را همراه خود داشته باشید.

مدارک اسکن شده لازم برای انجام ثبت‌نام الکترونیکی و همچنین تشکیل مراجعه حضوری، به شرح ذیل است:

1. عکس 4*3 جدید
  2. تمامی صفحات شناسنامه
  3. کارت ملی
  4. ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد
  5. مدرک کارشناسی ارشد (فرم‌های مندرج در دفترچه سنجش، تایید شده توسط دانشگاه کارشناسی ارشد برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که هنوز مدرک کارشناسی/ یا ارشد خود را دریافت ننموده‌اند
  6. سرویس استعلام مدرک تحصیلی
  7. سرویس استعلام دیپلم
  8. سرویس ناجا
  9. کارت پایان خدمت برای پذیرفته‌شدگان آقا در صورتی که دوره خدمت سربازی را انجام و یا معافیت اخذ نموده باشند.
  10. دانشجویان مشمول جهت اخذ معافیت تحصیلی باید به سامانه سخا مراجعه و پس از ثبت درخواست معافیت به امور دانشجوئی جهت تایید درخواست مراجعه نمایند.

ارائه تمامی مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده دانشجویان جدیدالورود الزامی است.

مدارکی که باید همراه داشته باشید
۱6 قطعه عکس تمام رخ 4*3 رنگی تهیه شده در سال جاری و پشت نویسی شده
۲ فرم تکمیل شده شماره 1 و 2
۳اصل و 2 سری کپی شناسنامه (کلیه صفحات)
۴اصل و 2 سری کپی کارت ملی
۵اصل و کپی مدارک نظام وظیفه با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه 3 دفترچه راهنمای آزمون دکتری
۶اصل و تصویر مدرک کارشناسی - اصل و تصویر مدرک کارشناسی ارشد چنانجه به دلایلی قادر به ارایه مدرک نیستید، اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرک
۷فرم‌های تکمیل شده در صفحات مندرج دفترچه کنکور (مندرج در دفترچه سنجش)
۸پرینت انتخاب واحد

در صورت بروز مشکل با@ITkhatam در تلگرام و یا شماره‌های 89174071 آقای مهندس احمدی و 89174400 خانم ابراهیمی تماس بگیرید.

شهریه دکتری در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ ورودی‌های جدید
ثابتمتغیر هر واحدپایان‌نامه هر واحد
97,031,2508,907,23517,100,322
جمع کل شهریه1,244,386,025

توجه: پذیرفته‌شدگان دوره دکتری حسابداری باید در جلسه‌ای که در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۳  راس ساعت ۹ صبح در ساختمان شماره ۲ دانشگاه خاتم واقع در خیابان شیراز شمالی، خیابان دانشور شرقی، پلاک ۱۷، طبقه ششم، برگزار خواهد شد، شرکت نمایند.

ثبت نام دانشجویان جدید
دوره دکتری