پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:0۸
شروع مدرسه تابستانی اقتصاد و مالی ساختاری از 18 مرداد

شروع مدرسه تابستانی اقتصاد و مالی ساختاری از 18 مرداد

تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۲

با هدف بررسی مبانی شناسایی و برآورد مدل‌های ساختاری به همراه حوزه‌های مختلف اقتصادی و مالی، مدرسه تابستانی اقتصاد و مالی ساختاری دانشگاه خاتم از 18 مرداد شروع به کار می‌کند.

به گزارش وبسایت دانشگاه خاتم، مدل‌های ساختاری، بخشی جدایی ناپذیر از تحلیل تجربی در اقتصاد و امور مالی هستند. این مدل‌ها همچنین روشی منحصر به فرد برای درک داده‌ها، تجزیه و تحلیل مکانیسم‌ها و ارزیابی سیاست‌های خلاف واقع‌ ارائه می‌دهند. با ایجاد نوآوری‌ در داده‌های بزرگ، ابزارهای محاسباتی و روش‌های عددی، کاربرد این مدل‌های ساختاری رشد بیشتری پیدا می‌کند.

دانشگاه خاتم با هدف بررسی مبانی شناسایی و برآورد مدل‌های ساختاری به همراه حوزه‌های مختلف اقتصادی و مالی که از روش‌های ساختاری مانند بازارهای وام بین بانکی، بیکاری و مالیات خانواده بهره می‌برند، مدرسه تابستانی اقتصاد و مالی ساختاری را برگزار می‌کند. در این مدرسه تابستانی، مبانی شناسایی و تخمین مدل‌های ساختاری و کاربردهای آن در مباحثی مانند بازارهای بین بانکی، بیکاری و مالیات خانوارها مرور خواهد شد.

‌مخاطبان این مدرسه را دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های اقتصاد و مالی که علاقه‌مند به بکارگیری دقیق  تئوری و داده در تحقیقات خود هستند، تشکیل می‌دهند.

همچنین هزینه شرکت در مدرسه تابستانی اقتصاد و مالی ساختاری یک میلیون تومان و شامل تخفیف برای متقاضیان دارای رزومه‌های برتر خواهد بود.

مدرسه تابستانی اقتصاد و مالی ساختاری به صورت حضوری و طی روزهای 18 تا 26 مرداد مطابق برنامه زمان‌بندی زیر برگزار می‌شود:

تاریخساعت
۱۸ مرداد۱۳-۱۸
۱۹ مرداد۹-۱۵
۲۵ مرداد۹-۱۵
۲۶ مرداد۹-۱۸

سخنرانان این مدرسه را استادان زیر تشکیل می‌دهند:

دکتر مهران ابراهیمیان (مدرسه اقتصاد استکهلم)؛ مقدمه‌ای بر روش‌های ساختاری در اقتصاد و مالی

دکتر حسین جوشقانی (دانشگاه خاتم)؛ جست‌وجو در بازارهای کار

دکتر مهدی ابراهیمی کاهو (Bowdoin College)؛ حل مدل‌های تعادلی با استفاده از روش‌های مدرن یادگیری ماشین

دکتر صابر احمدی‌رنانی (دانشگاه خاتم)؛ مالی عمومی ساختاری

متقاضیان حضور در مدرسه تابستانی اقتصاد و مالی ساختاری می‌توانند از طریق لینک زیر اقدام به ثبت نام کنند. اینجا.

اقتصاد ساختاری و امور مالی
مدرسه تابستانی دانشگاه خاتم