سه‌شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۴:0۵
برگزاری دوره آموزشی حقوق داوری و نفت و گاز در دانشگاه خاتم

برگزاری دوره آموزشی حقوق داوری و نفت و گاز در دانشگاه خاتم

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۷ تیر ۱۴۰۲

«دوره حقوق داوری و نفت و گاز» یک دوره آموزشی است که به دانشجویان و علاقه‌مندان کمک می‌کند تا با مفاهیم و قوانین داوری مربوط به صنعت نفت و گاز آشنا شوند. این دوره به طورکلی شامل موضوعاتی مانند قراردادهای نفت و گاز، قوانین حقوقی مربوط به داوری، روش‌های انجام داوری و نحوه اجرای حکم داوری است. هدف اصلی این دوره، آشنایی با مسائل نظری و کاربردی حقوق نفت و گاز و داوری تجاری بین‌المللی، آموزش به صورت جامع درباره نحوه حل‌وفصل اختلافات رخ‌داده در صنعت از طریق داوری، ارائه راهکارهایی برای مقابله با اختلافات در این صنعت و ارائه راهنمایی برای اجرای حکم داوری به منظور ایجاد تعادل و عدالت است. دانش‌پذیران می‌توانند هر یک از دروس ذکرشده و یا هر دو درس را همزمان ثبت‌نام کنند.

شیوه برگزاری دوره

حضوری

تاریخ برگزاری دوره

18 مرداد ماه 1402

مهلت ثبت‌نام

11 مرداد ماه 1402

شیوه ثبت‌نام

ثبت ‌نام از طریق سایت دانشگاه خاتم صورت می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت ‌نام می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی زیر با مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت افزایی در ارتباط باشید.

جهت اطلاع بیشتر از جزئیات بر روی لینک کلیک کنید.

راه‌های ارتباطی

تلفن3-89174921-021