سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۱
بورسیه دانشجویان کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم

بورسیه تحصیلی دانشگاه خاتم در همکاری با شرکت‌های گروه فناپ

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲

گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم در همکاری با شرکت‌های گروه فناپ (داتین، فناپ زیرساخت و ...)، شرایط بورسیه تحصیلی را فراهم کرده است.

به گزارش وبسایت دانشگاه خاتم، گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم در همکاری با شرکت‌های گروه فناپ (داتین، فناپ زیرساخت و ...)، شرایط بورسیه تحصیلی را فراهم کرده است که بر اساس اعلام، افرادی که رتبه کنکور ۱۴۰۲ آنها زیر ۵۰۰۰ است، در صورت انتخاب رشته کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم، بورسیه تحصیلی دریافت می‌کنند.

این بورسیه تحصیلی برای آماده‌سازی دانشجویان جهت ورود به بازار کار فناوری اطلاعات طراحی شده است و به آنها کمک می‌کند به سرعت وارد بازار کار صنعت فناوری اطلاعات شوند.

همچنین داوطلبانی که رتبه آنها بالاتر از ۳۰۰۰ است در صورت کسب معدل بالای ۱۹ در ترم اول می‌توانند از شرایط بورسیه برخوردار شوند.

این بورسیه بخش‌های مختلفی دارد و افراد دارای بورسیه امکان استخدام و کارآموزی در شرکت‌های هلدینگ فناپ را خواهند داشت.

در ادامه مزایای این بورسیه معرفی می‌شود:

● آموزش مهارت‌های تخصصی برنامه‌نویسی منطبق با نیازهای بازار کار توسط متخصصین شرکت؛

● آموزش مهارت‌های نرم و ایجاد آمادگی برای ورود به بازار کار؛

● امکان استخدام و کارآموزی در شرکت‌های هلدینگ فناپ در پایان تحصیل؛

● مشاوره مسیر شغلی و راهبری با کمک متخصصین این شرکت‌ها؛

● بهره‌گیری از فضای مطالعه گروهی در کنار مربی و اقدامات کمک درسی؛

● برنامه‌ریزی بازدید از شرکت‌های هلدینگ فناپ و آشنایی با فرایندهای کاری؛

● حمایت مادی و معنوی دانشجویان برای شرکت در رویدادها و مسابقات؛

● مشاوره مسیر شغلی و راهبری با کمک متخصصین شرکت؛

بورسیه تحصیلی یادشده ویژگی‌های مالی و رفاهی نیز دارد و فقط یک برنامه آموزشی نیست. ویژگی‌های مالی و رفاهی این بورسیه تحصیلی به شرح زیر است:

● پرداخت کمک هزینه ماهانه ۶ میلیون تومان؛

● پوشش بیمه تامین اجتماعی از شروع تحصیل؛

● تامین خوابگاه برای دانشجویان غیرتهرانی؛

● معافیت از پرداخت شهریه.

توضیح بیشتر اینکه، پرداخت حق‌الزحمه ماهانه و معافیت از شهریه مادامی‌که معدل ترم بالای ۱۸ باشد، ادامه خواهد داشت.

نکته 1: امکان استخدام در شرکت‌های هلدینگ فناپ یکی از امتیازات این طرح است و دانشجویان بابت این امتیاز تعهد خدمت قانونی نخواهند داشت.

نکته 2: پر کردن فرم به منزله انتخاب رشته نیست و فرایند انتخاب رشته، مانند دیگر دانشگاه‌ها از طریق پایگاه سازمان سنجش و در زمان انتخاب رشته انجام خواهد شد.

برای تکمیل فرم ثبت اطلاعات اینجا و جهت مشاهده اطلاعات بیشتر روی ویدئو کلیک کنید.

شرکت فناپ در سال ۱۳۸۴ با سرمایه‌گذاری گروه مالی پاسارگاد و همکاری جمعی از نخبگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور تاسیس شد. طراحی و تهیه راهکار بانکی بومی ایرانی، ارائه راهکارهای جامع بیمه‌گری، بورس و مدیریت و پردازش تراکنش‌های مالی، طراحی و پیاده‌سازی راهکار جامع سازمانی و صنعتی در قالب بزرگ‌ترین پروژه نرم‌افزاری کشور، ایجاد مرکز نوآوری و شتاب‌دهی کسب و کارهای نوپا و کارخانه تولید تجهیزات الکترونیکی و بانکی از دستاوردهای گروه فناپ تا به امروز بوده است.

در صورت نیاز برای اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناس مرکز مطالعات و تحقیقات داتین، سرکار خانم نازنین توکلی (2459700 داخلی 1680 و یا 09192388042) تماس بگیرید.

همچنین برای ارتباط مستقیم با دانشگاه خاتم و طرح سوالات در مورد بورسیه تحصیلی فوق می‌توانید از راه‌های ارتباطی زیر اقدام کنید:

khatamuniversity@

بورسیه تحصیلی