شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۶
تسهیلات ویژه دانشگاه خاتم برای رتبه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد

تسهیلات ویژه دانشگاه خاتم برای رتبه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد

تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

دانشگاه خاتم با هدف جذب رتبه‌های برتر کنکور (۱ تا۲۰۰)در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ١٤٠٣-۱۴۰۲ تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته است

به گزارش وبسایت دانشگاه خاتم، دانشگاه خاتم به منظور جذب رتبه‌های برتر کنکور(۱ تا۲۰۰)در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ١٤٠٣-۱۴۰۲ ، تسهیلات ویژه ای را به شرح زیر اختصاص داده است:

شرایط عمومی دانشگاه خاتم برای دوره‌های کارشناسی ارشد:

1.رتبه‌های 1 تا 50 در بدو ورود ازپرداخت شهریه کامل ثابت و متغیر، معاف و مشمول کمک هزینه تحصیلی مصوب شورای آموزشی دانشگاه خواهند شد.

2.رتبه های 51 تا 100 در بدو ورود ازپرداخت شهریه کامل ثابت و متغیر، معاف و مشمول 50 درصد کمک هزینه تحصیلی مصوب شورای آموزشی دانشگاه خواهند شد.

3.رتبه های 101 تا 200 در بدو ورود ازپرداخت شهریه کامل ثابت و متغیر معاف می‌شوند.

4.حائزین رتبه‌های فوق چنانچه در طول تحصیل در هر نیمسال به عنوان دانشجوی رتبه اول تا سوم معرفی شوند، کماکان از مزایای فوق بهره‌مند خواهند بود.

5.دانشگاه خاتم فاقد خوابگاه بوده و دانشجویان شهرستانی می‌توانند از خوابگاه‌های غیرانتفاعی که نامشان در سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس SWF.IRدرج شده است، استفاده کنند.

شرایط جذب رتبه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد
کارشناسی‌ارشد