khatam.ac.ir
با برگزاری مراسمی در دانشگاه خاتم؛
دومین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی برگزیدگان خود را معرفی کرد
تاریخ انتشار: شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳
دومین دوره جایزه ملی یادگیری الکترونیکی به همت کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو و به میزبانی دانشگاه خاتم در تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، مراسم پایانی دوره دوم جایزه ملی یادگیری الکترونیکی با تمرکز بر فناوریهای نوظهور در حوزه آموزش الکترونیکی، روز شنبه ۴ اسفندماه به همت کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو و با همکاری و میزبانی دانشگاه خاتم در تهران برگزار شد.
دکتر علی اکبر جلالی؛ رئیس کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو در یک سخنرانی آنلاین با اشاره به نقش جایزه ملی یادگیری الکترونیکی در ایجاد تحول دیجیتال در کشورها، هوش مصنوعی و متاورس را مهمترین عوامل تعیینکننده تغییرات آتی این تحول عنوان کرد و گفت: کرسی یونسکو برای آموزش و یادگیری الکترونیکی، با هدف معرفی و ترویج فناوریهای نوظهور در این حوزه استفاده میکند و به همین خاطر در دومین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی، این فاکتورها را در اولویت قرار دادیم.
وی افزود: تقویت همکاریهای علمی و پژوهشی، توسعه نوآوری در آموزش، افزایش دسترسی عادلانه، ترویج عدالت آموزشی، یادگیری باز و توانمندسازی آموزشپذیران، از اهداف کرسی یونسکو برای آموزش و یادگیری الکترونیکی است و جایزه مزبور گامی مهم در راستای یادگیری دیجیتال و شناسایی و تقدیر از کسانی است که در این حوزه فعالیت میکنند.
رئیس کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو همچنین با بیان اینکه پیشبینی روند آموزش در جهان آینده کار آسانی نیست اما در صورتی که چالشهای موجود را درست تشخیص دهیم، میتوانیم نسبت به اخذ نتایج مطلوب در جامعه خودمان امیدوار باشیم.
دکتر حسن فرطوسی؛ دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران نیز در سخنانی در این مراسم گفت: یونسکو برای تشویق کشورها جهت سرمایهگذاری در حوزه آموزش دیجیتال و ارتقای اثربخش آن چندین توصیه ارائه کرده است که از آن جمله میتوان به توسعه زیرساختهای دیجیتال اشاره کرد. از منظر یونسکو برای ایجاد یک محیط یادگیری موثر و کشورهای عضو باید زیرساخت آموزش دیجیتال گره خورده، تقویت کنند و محتوای آموزشی باید به نحوی طراحی شود که کیفیت آموزشی را تضمین کند. آموزش و یادگیری الکترونیک فرصتی ارزشمند برای تحول در نظامهای آموزشی است.
در ادامه، مریم موسوی؛ دبیر دومین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی با یادآوری اینکه نخستین دوره این جایزه در سال ۱۳۹۷ با هدف فرهنگ سازی در زمینه آموزش و یادگیری الکترونیکی و شناسایی و تشویق افراد و سازمانهای مؤثر در این زمینه برگزار شد، گزارشی از روند برگزاری دومین دوره این رویداد ارائه کرد و گفت: فراخوان جایزه شهریورماه منتشر شد و در مجموع 33 سازمان، فرد و شرکت دانشبنیان در جایزه شرکت کردند و پس از اتمام مهلت ارسال آثار، داوری جایزه در بهمن ماه انجام شد و امروز نتایج این ارزیابی اعلام میشود.
به گفته وی، دومین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی با تمرکز بر فناوریهای نوظهور در حوزه آموزش الکترونیکی برگزار میشود و مانند دوره اول، در سه محور فرد، سازمان و دستاورد تاثیرگذار طرحریزی شده است. در دومین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی، افراد، سازمانها و دستاوردها با استفاده از دو معیار اصلی مورد ارزیابی قرار گرفتند: نخست، میزان بهرهمندی از فناوریهای نوین و دوم، اقدامات زمینه ساز مدیریتی در بهرهمندی از این فناوریها.
در ادامه، تجارب برتر در فرآیند ارزیابی دومین دوره جایزه ملی یادگیری الکترونیکی در دو محور سازمانها و دستاوردها ارائه و سپس برگزیدگان این جایزه به شرح زیر معرفی و با اهدای جوایزی از آنها تقدیر شد:
سازمانها:
برگزیدگان: مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) و دانشکده مجازی و قطب علمی آموزش الکترونیکی پیشرفته در علوم پزشکی.
شایستگان تقدیر: مجتمع فنی تهران و بانک ملت.
افراد:
برگزیدگان: احسان طوفانینژاد و آیین محمدی.
شایسته تقدییر: دارا تفضلی.
دستاوردها:
برگزیدگان: شرکت فناوری همره گسترش ذهن (نام دستاورد: کیدورا) و شرکت خلاق هزاره فن و دانش خرد (نام دستاورد: بوبامزی).
شایسته تقدیر: شرکت دانشپژوهان فناور کاشف (نام دستاورد: آناتومیار).