پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰
ثبت‌نام حضوری پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری (اطلاعیه شماره 2)

ثبت‌نام حضوری پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری (اطلاعیه شماره 2)

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳

نحوه و فرآیند ثبت‌نام حضوری پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری دانشگاه خاتم در سال تحصیلی جدید اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، اداره آموزش دانشگاه خاتم در اطلاعیه‌ای (اطلاعیه شماره 2) نحوه و فرآیند ثبت‌نام حضوری پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری دانشگاه خاتم در سال تحصیلی 04-1403 را اعلام کرد.

در این اطلاعیه، ضمن تبریك به پذیرفته شدگان مقطع دکتری و موفقیت در ثبت‌نام مرحله اول (ثبت‌نام الكترونیكی و انتخاب واحد در سامانه iums مندرج در اطلاعیه شماره 1)، مرحله دوم و چگونگی پشت سر گذاردن این مرحله به شرح زیر اعلام شده است:

مرحله دوم ثبت‌نام: مراجعه حضوری به دانشگاه و تشکیل پرونده از ساعت 8 الی 14 روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱ و ۲ مهرماه ۱۴۰۳. مکان: ساختمان شماره 1 دانشگاه خاتم به نشانی تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان حکیم اعظم، پلاک 30، طبقه دوم، سرکار خانم ابراهیمی.

ارائه تمامی مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده الزامی است:

16 قطعه عکس تمام رخ 4*3 رنگی تهیه شده در سال جاری پشت‌نویسی شده (اسم و رشته)
2 فرم تکمیل شده شماره 1 و ۲ (موجود در کانال تلگرامی دانشگاه خاتم)
3 اصل و 1 سری کپی شناسنامه (کلیه صفحات)
4 اصل و 1 سری کپی کارت ملی
5 اصل و کپی مدارک نظام وظیفه (پایان خدمت، کارت معافیت، کفالت یا معافیت تحصیلی (ثبت‌نام معافیت مقطع دکتری در سامانه سخا))
6 اصل و تصویر گواهی موقت یا دانشنامه کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد (چنانجه به‌دلایلی قادر به ارائه مدرک كارشناسی ارشد نیستید، اصل گواهی معدل مهر و امضا شده توسط دانشگاه مقطع قبل، یا نامه‌ای از دانشگاه دوره کارشناسی ارشد مبنی بر اینکه دانشجو تا تاریخ  1403/6/31  از دوره کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیل شده است، ارائه شود.
7 پرینت انتخاب واحد ثبت‌نام الکترونیکی (اجباری)
8ارائه کد رهگیری استعلام مدرک تحصیلی ارسال شده از سامانه استعلام (Estelam.msrt.ir)

پرینت تاییدیه تحصیلی

* (اسکن  QR Code روی مدرک یا قابل اخذ از سامانه تاییدیه تحصیلی دانشگاه آزاد (برای دانشجویانی که مقاطع قبلی را در دانشگاه آزاد تحصیل کرده‌اند و سامانه سجاد (برای دانشجویانی که مقاطع قبلی را در دانشگاه‌های سراسری یا غیرانتفاعی تحصیل کرده‌اند).

ثبت نام دانشجویان جدید
دوره دکتری