پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۱:0۵
عضویت دانشیار گروه روانشناسی در هیئت تحریریه نشریه Family Relations

عضویت دانشیار گروه روانشناسی در هیئت تحریریه نشریه Family Relations

تاریخ انتشار: شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳

دکتر آناهیتا خدابخشی کولایی؛ عضو هیئت علمی و دانشیار گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه خاتم به عضویت هیئت تحریریه نشریه معتبر بین‌المللی Family Relations درآمد.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، دکتر آناهیتا خدابخشی کولایی؛ دانشیار گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه خاتم، به عضویت هیئت تحریریه نشریه معتبر بین‌المللی Family Relations که یک نشریه Q1 است و توسط انتشارات WILEY به چاپ می‌رسد، درآمد.

دکتر کولایی سه بار عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه خاتم را کسب کرده و مقالات بین‌المللی وی در حیطه مطالعات روابط، فرآیندها و پویایی‌هایی درمان خانواده است.

در پی عضویت دکتر خدابخشی کولایی در هیئت تحریریه این نشریه معتبر بین‌المللی، دانشگاه خاتم در پیامی این موفقیت ارزشمند را به وی تبریک گفته و برای ایشان توفیقات روزافزون آرزو کرده است.

دکتر آناهیتا خدابخشی
گروه آموزشی روانشناسی و علوم تربیتی