پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۲
اولین دوره رویداد دانشجویی دیتاونچر به میزبانی دانشگاه خاتم برگزار می‌شود

اولین دوره رویداد دانشجویی دیتاونچر به میزبانی دانشگاه خاتم برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳

اولین دوره رویداد دانشجویی دیتاونچر در راستای تقویت روابط دانشگاه و صنعت با تمرکز بر تحلیل داده، هوش مصنوعی و فناوری و با حمایت موسسه تیاس و دانشگاه خاتم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، تیم دیتاونچر با اعضایی از دانشگاه‌های صنعتی شریف، شهید بهشتی، امیرکبیر، شیراز، مؤسسه تیاس و دانشگاه‌های دیگر و با حمایت موسسه تیاس و دانشگاه خاتم، رویداد دیتاونچر را در جهت تقویت روابط دانشگاه و صنعت با تمرکز بر تحلیل داده، هوش مصنوعی و فناوری برگزار می‌کند.

جمعی متشکل از دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های صنعتی شریف، شهید بهشتی، امیرکبیر، شیراز، مؤسسه تیاس و دانشگاه‌های دیگر با حمایت مؤسسه تیاس و دانشگاه خاتم در شهریورماه رویداد دیتاونچر را برگزار می‌کنند.

اولین دوره‌ی دیتاونچر در سه بخش مسابقه تحلیل داده و هوش مصنوعی با ارزش جمعا ۴۴۰ میلیون جایزه نقدی و غیرنقدی، وبینارها با حضور حداقل ۱۰ نفر از مجموعه‌های مختلف دانشگاهی و صنعتی و نیز شبکه‌سازی با حضور جمع متنوعی از مجموعه‌های پیش‌رو در حوزه‌های بیمه، زیرساخت، سلامت، فناوری اطلاعات، نوآوری و کارآفرینی، پژوهشی و دانشگاهی برگزار می‌شود.

دیتاونچر در این سه بخش اهداف زیر را دنبال می‌کند:

•  حمایت از آموزش و علاقه‌مندان حوزه تحلیل داده و هوش مصنوعی
  •  افزایش آگاهی در خصوص نقش و اهمیت تحلیل داده در حل مسئله
  •  توسعه‌ی روابط دانشگاه و صنعت

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد دیتاونچر اینجا را کلیک کنید.

راه‌های ارتباطی:

رویداد دیتاونچر (DataVenture 2024) در لینکدین، اینستاگرام و تلگرام قابل دسترس است.

تیاس
دیتاونچر