دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۰:0۲
بورسیه دانشجویان کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم

بورسیه مهارتی - آموزشی دانشگاه خاتم در همکاری با شرکت‌های فناپ و داتین

تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳

گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم در همکاری با شرکت‌های فناپ و داتین، شرایط بورسیه مهارتی - آموزشی را فراهم کرده است.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم برای سومین سال متوالی در همکاری با شرکت‌های فناپ و داتین، شرایط بورسیه مهارتی - آموزشی را فراهم کرده است و متقاضیان در صورت انتخاب رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم (مقطع کارشناسی) بورسیه مهارتی - آموزشی دریافت می‌کنند.

بورسیه مهارتی - آموزشی با هدف توانمندسازی دانشجویان و افراد مستعد طراحی شده است و داتین برای سومین سال متوالی در همکاری با دانشگاه خاتم این بورسیه را در اختیار دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر قرار می‌دهد. به این ترتیب، همه دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم در طول چهار سال تحصیل خود، مهارت‌های تخصصی برنامه‌نویسی را منطبق‌ با نیازهای بازار کار آموزش می‌بینند.

همچنین کسانی که در کنکور 1403، رتبه‌های زیر 5000 کشوری و 3000 منطقه را در رشته ریاضی کسب کرده باشند، می‌توانند با انتخاب رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه خاتم، در کنار بورسیه مهارتی - آموزشی از مزایایی مثل کمک هزینه ماهانه به دانشجویان و سابقه بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند. این افراد تعهد کاری به داتین ندارند، اما این امکان به آنها داده می‌شود که بتوانند به‌عنوان کارآموز در داتین و دیگر شرکت‌های هلدینگ فناپ مشغول به کار شوند.

این بورسیه مهارتی -آموزشی برای آماده‌سازی دانشجویان جهت ورود به بازار کار فناوری اطلاعات طراحی شده است و به آنها کمک می‌کند به سرعت وارد بازار کار صنعت فناوری اطلاعات شوند.

همچنین داوطلبانی که رتبه آنها بالاتر از 5000 کشوری است، در صورت کسب معدل بالای 17 در ترم اول می‌توانند از شرایط بورسیه مهارتی - آموزشی برخوردار شوند.

این بورسیه مهارتی - آموزشی بخش‌های مختلفی دارد و افراد دارای بورسیه امکان استخدام و کارآموزی در شرکت‌های هلدینگ فناپ را خواهند داشت.

مزایای بورسیه مهارتی - آموزشی مذکور به شرح زیر است:

• آموزش مهارت‌های تخصصی برنامه‌نویسی منطبق با نیازهای بازار کار توسط متخصصین شرکت؛
  • آموزش مهارت‌های نرم و ایجاد آمادگی برای ورود به بازار کار؛
  • امکان استخدام و کارآموزی در شرکت‌های هلدینگ فناپ در پایان تحصیل؛
  • مشاوره مسیر شغلی و راهبری با کمک متخصصین این شرکت‌ها؛
  • بهره‌گیری از فضای مطالعه گروهی در کنار مربی و اقدامات کمک درسی؛
  • برنامه‌ریزی بازدید از شرکت‌های هلدینگ فناپ و آشنایی با فرایندهای کاری؛
  • حمایت مادی و معنوی دانشجویان برای شرکت در رویدادها و مسابقات؛
  • مشاوره مسیر شغلی و راهبری با کمک متخصصین شرکت.

بورسیه مهارتی - آموزشی یادشده، صرفاً یک برنامه آموزشی نیست و ویژگی‌های مالی و رفاهی نیز دارد که به شرح زیر است:

• پرداخت کمک هزینه ماهانه بر اساس قانون کار؛
  • پوشش بیمه تامین اجتماعی از شروع تحصیل؛
  • تامین خوابگاه برای دانشجویان غیرتهرانی؛
  • معافیت از پرداخت شهریه.

توضیح بیشتر اینکه، پرداخت حق‌الزحمه ماهانه و معافیت از شهریه مادامی‌که معدل ترم بالای 18 باشد، ادامه خواهد داشت.

نکته 1: امکان استخدام در شرکت‌های هلدینگ فناپ یکی از امتیازات این طرح است و دانشجویان بابت این امتیاز تعهد خدمت قانونی نخواهند داشت.

نکته 2: پر کردن فرم به منزله انتخاب رشته نیست و فرایند انتخاب رشته، مانند دیگر دانشگاه‌ها از طریق پایگاه سازمان سنجش و در زمان انتخاب رشته انجام خواهد شد.

برای تکمیل فرم ثبت اطلاعات اینجا را کلیک کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناس مرکز مطالعات و تحقیقات داتین (021-24597751 , 021-24597752، 021-89174917) یا نشانی تگرام ehsanakhtarkavan@ در ارتباط باشید.

بورسیه تحصیلی
بورسیه رشته مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی دانشگاه خاتم