شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۱
اعلام شرایط خاص پذیرش دانشجو در چند رشته و گرایش از سوی تیاس

اعلام شرایط خاص پذیرش دانشجو در چند رشته و گرایش از سوی تیاس

تاریخ انتشار: شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳

تیاس، شرایط خاص پذیرش دانشجو در چند گرایش از رشته‌های علوم اقتصادی، مهندسی کامپیوتر و مالی را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، تیاس، شرایط پذیرش دانشجو در 3 گرایش از رشته علوم اقتصادی، یک گرایش از رشته مهندسی کامپیوتر و 2 گرایش در رشته مالی خود را اعلام کرد.

الف. شرایط خاص رشته علوم اقتصادی گرایش‌های اقتصاد نظری، اقتصاد انرژی و توسعه اقتصادی و برنامه ریزی

دانشگاه خاتم برگزاری دوره ویژه اقتصاد نظری را از سال 1396 آغاز کرد و پس از کسب موفقیت چشمگیر در ارائه این گرایش، در سال 99 نیز تعداد دوره‌های ویژه رشته اقتصاد افزایش یافت و دو گرایش جدید «اقتصاد انرژی» و «توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی» علاوه بر گرایش «اقتصاد نظری» به دوره‌های ویژه اقتصاد این دانشگاه اضافه شد. امسال نیز همانند سال‌های گذشته، دانشگاه خاتم در صدد جذب دانشجویان برتر در این سه گرایش است.

دانشجویان این دوره از تسهیلات زیر برخوردار خواهند شد:

2. معافیت از پرداخت شهریه (منوط به حفظ کیفیت ممتاز علمی)؛
  3.  پرداخت کمک هزینه تحصیلی ماهیانه در قبال فعالیت موثر تمام‌وقت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه؛
  4. تسهیلات شرکت در کنفرانس‌های بین‌المللی برای ارائه مقالات علمی (با تایید کمیته پژوهشی گروه)؛
  5.  اولویت دعوت به همکاری در هلدینگ‌های گروه مالی پاسارگاد در صورت احراز کامل شرایط مرتبط؛
  6.  ارائه تسهیلات اسکان به دانشجویانی که ساکن شهر تهران نیستند.

شرایط پذیرش دانشجویان:

تسهیلات ویژه این دوره‌ها به افراد دارای شرایط زیر که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان پذیرفته شده نهایی به دانشگاه خاتم معرفی می­‌شوند، تعلق می‌گیرد:

• رتبه‌های 1 تا 50 کنکور کارشناسی ارشد علوم اقتصادی؛ (رتبه‌های بالاتر مصاحبه در روز 16 خرداد)
  • رتبه‌های ۱ تا ۱۵ المپیاد دانشجویی علوم اقتصادی؛
  • دانشجویان استعداد درخشان؛
  • سایر متقاضیان در صورت پذیرش در مصاحبه علمی مشمول دریافت تسهیلات خواهند شد. لذا رتبه‌های بالای 50 درخواست خود را تا پیش از اتمام مهلت انتخاب رشته جهت تعیین وقت مصاحبه به ایمیل زیر ارسال کنند: khatam.teias@gmail.com

اطلاعات تماس مربوط به دوره‌های ویژه اقتصاد:

ب. شرایط خاص رشته مهندسی کامپیوتر گرایش علوم داده

دانشگاه خاتم با برگزاری دوره ویژه اقتصاد نظری از سال 1396 موفق به کسب نتایج چشمگیری شده است. در ادامه این مسیر، برای اولین بار در ایران، دوره علوم داده توسط این دانشگاه برگزار شد و از سال 1399 اقدام به برگزاری دوره ویژه علوم داده کرده است. دانشجویان این دوره‌ از تسهیلات زیر برخوردار خواهند شد.

2. معافیت از پرداخت شهریه (منوط به حفظ کیفیت ممتاز علمی)؛
  4.  اولویت دعوت به همکاری در هلدینگ‌های گروه مالی پاسارگاد در صورت احراز کامل شرایط مرتبط؛
  5.  تسهیلات شرکت در کنفرانس‌های بین‌المللی برای ارائه برای ارائه‌ی مقالات علمی (با تاییدکمیته پژوهشی)؛
  6.  ارائه تسهیلات اسکان به دانشجویانی که ساکن شهر تهران نیستند. این تسهیلات برای حائزین شرایط صرفاً در مدت تحصیل (سنوات قانونی حداكثر 5 ترم) قابل اجراء بوده و در صورت عدم حفظ كیفیت بالای تحصیلی و بروز ركود علمی و یا استفاده از سنوات تحصیلی مازاد، تمامی تسهیلات اعطایی قطع خواهد شد و دانشجو مشمول پرداخت شهریه نیز خواهد شد.

شرایط پذیرش دانشجویان

• رتبه‌های زیر 100 کنکور کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر؛
  • رتبه‌های ۱ تا ۱۵ المپیاد دانشجویی مهندسی کامپیوتر؛
  • دانشجویان استعداد درخشان.

لینک‌ها و اطلاعات تماس مربوط به دوره‌ ویژه مهندسی کامپیوتر گرایش علوم داده به شرح زیر است:

ج . شرایط خاص رشته مالی، گرایش مهندسی مالی و بانكداری

دانشگاه خاتم دوره‌های ویژه مالی با گرایش‌های «مهندسی مالی و مدیریت ریسک» و «بانکداری» را برگزار می‌کند.

دانشجویان این دوره‌ها از تسهیلات زیر برخوردار خواهند شد.

2. معافیت از پرداخت شهریه (منوط به حفظ کیفیت ممتاز علمی)؛
  5. تسهیلات شرکت در کنفرانس‌های بین‌المللی برای ارائه مقالات علمی (با تایید کمیته پژوهشی گروه)
  6.  ارائه تسهیلات اسکان به دانشجویانی که ساکن شهر تهران نیستند.

این تسهیلات برای حائزین شرایط صرفاً در مدت تحصیل (سنوات قانونی حداكثر 4 ترم) قابل اجراء بوده و در صورت عدم حفظ كیفیت بالای تحصیلی و بروز ركود علمی و یا استفاده از سنوات تحصیلی مازاد، تمامی تسهیلات اعطایی قطع خواهد شد و دانشجو مشمول پرداخت شهریه نیز خواهد شد.

شرایط پذیرش دانشجویان

تسهیلات ویژه این دوره‌ها به افراد دارای شرایط زیر که از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به عنوان پذیرفته شده نهایی به دانشگاه خاتم معرفی می­شوند، تعلق می‌گیرد:

• رتبه‌های زیر 100 کنکور کارشناسی ارشد مالی
  • دانشجویان استعداد درخشان

لینک‌ها و اطلاعات تماس مربوط به دوره‌های ویژه مالی:

تیاس
پذیرش دانشجو