3 +

‎با همکاری دانشگاه خاتم و انجمن مدیریت ایران؛

تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

نخستین جلسه هم‌اندیشی مسئولان بخش پژوهش دانشگاه خاتم و انجمن مدیریت ایران با دانشجویان دانشگاه خاتم با هدف تشکیل انجمن‌های علمی دانشجویی در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، نخستین جلسه هم‌اندیشی میان مسئولان بخش پژوهش دانشگاه خاتم، انجمن مدیریت ایران و دانشجویان دانشگاه خاتم با هدف تشکیل انجمن‌های علمی دانشجویی در این دانشگاه، در قالب کرسی آزاداندیشی عصر روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه با حضور دکتر آذر صائمیان؛ رئیس اتحادیه انجمن‌های علمی، فناوری، نوآوری و تجاری‌سازی و قائم مقام انجمن مدیریت ایران، دکتر سیدحسین رضوی حاجی‌آقا؛ مدیر پژوهش دانشگاه خاتم و کشاورز رئیس کارگروه دانشجویی انجمن مدیریت ایران در محل سالن کنفرانس امام رضا (ع) برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر آذر صائمیان با بیان اینکه این جلسه توسط کارگروه دانشجویی انجمن مدیریت ایران طراحی شده و تمام مقدمات برگزاری آن را یک تیم دانشجویی بر عهده داشته است، به معرفی انجمن متبوعش و فعالیت‌های آن در حوزه‌های مختلف پرداخت و گفت: انجمن مدیریت ایران یکی از قدیمی‌ترین، فنی‌ترین و تخصصی‌ترین انجمن‌های حوزه مدیریت است که سال ۱۳۳۵ تاسیس شده و تاکنون فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی متعدد، مختلف و بزرگی داشته است.

وی افزود: کارگروه دانشجویی انجمن مدیریت ایران حدود ۲ سال پیش به کمک دانشجویان دانشگاه خاتم تاسیس شد و ما از همان روز اول اعلام کردیم که ریاست و دبیری این کارگروه باید بر عهده خود دانشجویان باشد و توصیه کردیم که از ظرفیت دانشگاه خاتم و نیز سایر دانشگاه‌ها در فعالیت‌های آن استفاده شود.

قائم مقام انجمن مدیریت ایران با بیان اینکه خلق، تولید و اشاعه دانش نوین از رسالت‌های اصلی انجمن مدیریت ایران است، خطاب به دانشجویان حاضر در نشست یادآور شد: دانش را در همه دانشگاه‌های دنیا، به شما یاد می‌دهند اما مهارت چیزی است که با اجرا و توانمندسازی خودتان، آن را باید پرورش و توسعه دهید. بخشی از این مهارت با گذراندن دوره‌های مهارت‌آموزی و بخشی در کنار افراد صاحب‌نظر و خبره به دست می‌آید. درهای انجمن مدیریت ایران برای ارتقای مهارت‌های دانشجویان به روی همه شما باز است.

دکتر صائمیان اضافه کرد: باید منابع قدرت را بشناسید که یکی از آنها اطلاعات است البته کسب اطلاعات به تنهایی کافی نیست و اطلاعات همراه با نگرش و مهارت است که می‌تواند رمز موفقیت شما باشد. مهم این است که شما برنامه‌ریزی کنید که متفاوت باشید در آن صورت است که نه تنها انجمن بلکه سایر نهادهای علمی، خودشان دست نیاز را به سمت شما دراز خواهند کرد.

در ادامه دکتر رضوی مدیر پژوهش دانشگاه خاتم هم در سخنانی با اشاره به اینکه حدود ۸۰ درصد از فارغ‌التحصیلان مقطع فوق لیسانس این دانشگاه مشغول به کار هستند، در عین حال بر لزوم توانمندسازی دانشجویان و نیز فارغ‌التحصیلان این دانشگاه تاکید کرد و گفت: لازمه تحقق این مسئله احساس نیاز از طرف خود دانشجویان است.

مدیر پژوهش دانشگاه خاتم تاکید کرد: ممکن است میزان مشارکت دانشجویان دانشگاه خاتم در رویدادهای علمی آنچنان که باید بالا نباشد که این نقیصه توسط خود شما دانشجویان با اظهار تمایلی که نشان می‌دهید، قابل رفع است.

وی ادامه داد: دانشگاه خاتم از هرگونه پیشنهادی از طرف دانشجویان برای برگزاری رویدادهای علمی و همچنین تشکیل انجمن‌های علمی تخصصی استقبال می‌کند و در این زمینه ما توصیه می‌کنیم که آیین‌نامه‌های مرتبط با تشکیل انجمن‌های علمی و همچنین انتخاب دانشجویان و پژوهشگران برتر را مطالعه کنید و آن را به عنوان نقشه راه فعالیت‌هایتان مد نظر داشته باشید.

همچنین کشاورز؛ رئیس کارگروه دانشجویی انجمن مدیریت ایران در سخنانی با بیان اینکه هسته اولیه فعالیت‌های این کارگروه در دانشگاه خاتم شکل گرفت، گفت: ما به عنوان دانشجو آرزوها و رویاپردازی‌هایی داریم اما گاهی برای رسیدن به رویاهایمان تلاش نمی‌کنیم. واقعیت این است که تحقق این رویاها نیازمند تلاش بیشتر است و آنچه باعث می‌شود که ما مثل گذشتگانمان کار کنیم اما رویای آیندگان را داشته باشیم، این مسئله است که شجاعت متفاوت و خاص بودن را نداریم و باید این شجاعت را در خود بپرورانیم و این کار تنها با همفکری و تشکیل انجمن‌های علمی دانشگاهی میسر است.

وی با اشاره به تشکیل 6 کارگروه در انجمن مدیریت ایران، از اضافه شدن کارگروه دانشگاهی به این کارگروه‌ها خبر داد و عنوان کرد: واقعیت این است که از زمانی به بعد ما احساس کردیم که کافی نیست تنها درس بخوانیم و واحدهای درسی‌مان را بگذرانیم و ما هم باید وارد بازی شویم و انجمن مدیریت ایران اکنون این زمینه را برای ما فراهم کرده است.

کشاورز ادامه داد: یکی از مواردی که ما در کارگروه دانشجویی انجمن مدیریت ایران به شدت روی آن تمرکز کرده‌ایم، ایجاد تیم‌های تخصصی است. ما به هر کدام از شما دانشجویان که فکر می‌کنید در زمینه‌های خاصی در حوزه مهارت دچار مشکل هستید، اطمینان می‌دهیم که انجمن مدیریت ایران می‌تواند زمینه کسب این مهارت‌ها را برای شما فراهم کند.

در این نشست همچنین تعدادی از دانشجویان به بیان نکات و دغدغه‌های خود پیرامون فعالیت در قالب انجمن‌های علمی دانشجویی پرداختند که تشکیل کارگاه‌های آموزشی کاربردی و نیز گذراندن دوره‌های کارورزی و کارآموزی مرتبط از جمله این موارد بود که در این زمینه، قائم مقام انجمن مدیریت ایران آمادگی انجمن متبوعش را برای فراهم کردن زمینه برآورده کردن این درخواست‌ها را در این انجمن اعلام کرد.

انجمن مدیریت ایران
انجمن های علمی