khatam.ac.ir
با تقدیر از ۶ تن از سرآمدان علمی؛
مراسم بزرگداشت روز معلم در دانشگاه خاتم برگزار شد
تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
همزمان با 12 اردیبهشتماه سالروز شهادت معلم شهید مرتضی مطهری، مراسم بزرگداشت روز معلم در دانشگاه خاتم برگزار شد.
به گزارش خبرنگار روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، مراسم بزرگداشت روز معلم چهارشنبه 12 اردیبهشتماه با حضور دکتر مجید قاسمی ریاست دانشگاه خاتم، معاونین، مدیران و اعضای گروههای علمی این دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر برگزار شد.
دکتر قاسمی در سخنانی در این مراسم با تمجید از مقام معلمان و استادان که خداوند این توانایی را در آنها نهاده که انسان را حتی به معراج برسانند، گفت: انسان به هنگام تولد تنها یک جسم است و آنچه او را تعالی میدهد بجز از فرایند تربیت و پرورش نمیگذرد و از این رو، هر چه از مقام معلم گفته شود، بینی و بینالله کم است.
وی که در جمع مدیران و اعضای گروههای علمی دانشگاه خاتم سخن میگفت، ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای آنها، ابراز امیدواری کرد که استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه خاتم بتوانند در راه تعلیم و تربیت دانشجویان، مسئولیتهای خودشان را به خوبی به منصه ظهور برسانند.
رئیس دانشگاه خاتم در ادامه به نقل خاطراتی از دوران تحصیل و نیز تدریس خود به عنوان معلم در مداررس مختلف کشور پرداخت و به طور اخص به مقام یکی از معلمان خود که فرزند ادیب الممالک بوده، ادای احترام کرد.
دکتر قاسمی در ادامه به توفیقات و دستاوردهای دانشگاه خاتم طی سالیان اخیر اشاره کرد و با مقایسه کارنامه 11 ساله اخیر دانشگاه استنفورد و 11 سالی که از عمر دانشگاه خاتم میگذرد، توفیقات دانشگاه خاتم را را در این مدت به مراتب بیشتر از دانشگاه استنفورد برشمرد و با اشاره به شعار دانشگاه متبوعش؛ «عبور از استنفورد»، تحقق آن را شدنی و در عین حال نیازمند تلاش معلمان و استادان فعال در دانشگاه خاتم دانست.
وی همچنین گزارش مختصری از روند فعالیتهای اجرایی و عمرانی برای ساخت و تکمیل پردیس دانشگاه خاتم در محدوده شهر جدید پردیس ارائه و ابراز امیدواری کرد این مجموعه تا سال 1405 مهیا و به دانشگاهی نمونه اگرنه در سطح جهان، دست کم در سطح خاورمیانه تبدیل شود.
مدیرعامل بانک پاسارگاد همچنین به بیان نکاتی در زمینه اهمیت امر آموزش و فراگیری دانش روز در این بانک پرداخت و گفت: بانک پاسارگاد یک نهاد علمی تُندآموز است به این معنی که سرمایههای انسانی باید سریع دانشهای روز را فرا بگیرند، وگرنه عقب میافتد.
در مراسم بزرگداشت روز معلم، همچنین مومنی مدیر توسعه سرمایه انسانی بانک پاسارگاد در سخنانی با بیان اینکه برنامههای آموزشی در این بانک حتی قبل از تاسیس آن در ایدههای بنیانگذارانش مورد اهتمام جدی بوده و این امر با استفاده از خدمات موسسه آموزش عالی بانکداری ایران محقق شده است، به تشریح رویکردهای آموزش در بانک پاسارگاد پرداخت.
وی گفت: امروز فضای آموزشی و نرمافزار لازم بری گذراندن دورههای درون سازمانی توسط همکاران را فراهم کردهایم و مفتخریم اعلام کنیم که بانک پاسارگاد نخستین بانک خصوصی کشور است که توانسته به استانداردهای بین المللی ایزو 10015 در زمینه آموزش بانکداری دست یابد.
مومنی همچنین از حمایتهای مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بانک پاسارگاد از توسعه امر آموزش در این مجموعه بهویژه با استفاده از توان علمی موجود در دانشگاه خاتم، قدردانی و آن را مایه دلگرمی همکاران بخش آموزش بانک پاسارگاد دانست.
مدیر توسعه سرمایه انسانی بانک پاسارگاد در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد بخش آموزش در این بانک پرداخت و گفت: در سال 1402 تعداد 406 دوره آموزشی برای 10 هزار و 200 نفر از همکاران برگزار شد که بررسی نتایج نشان میدهد میزان اثربخشی برنامههای آموزشی 87 درصد، سرانه نفر/آموزش 30 ساعت برای هر نفر، سطح دربرگیری آموزش 86 درصد از همکاران، میزان تحقق اهداف برگزاری دورهها 99.8 درصد، میزان رضایت همکاران از دورهها 88 درصد و میزان تولید محتوای صورت گرفته در دورهها 78 ساعت بوده است.
همچنین سیدحسین رضوی حاجیآقا مدیر پژوهش دانشگاه خاتم در سخنانی با تاکید بر تاثیر ارتقای علمی دانشگاهها بر رشد شاخص GDP کشورها، رتبه ایران را در تولید علم در جهان 17 اعلام کرد و بر لزوم تلاش بیشتر پژوهشگران برای دستیابی کشور به جایگاههای بهتر تاکید کرد.
به گفته مدیر پژوهش دانشگاه خاتم، این دانشگاه در حال حاضر 4 دانشکده و 17 گروه آموزشی دارد و در بالغ بر 63 گرایش تحصیلی، دانشجو میپذیرد و در حال حاضر نیز 293 دانشجوی کارشناسی، 1174 دانشجوی کارشناسی ارشد و 49 دانشجوی مقطع دکتری دارد. دانشگاه خاتم حدود 3000 نفر فارغالتحصیل دارد که 80 درصد آنها شاغل هستند
رضوی افزود: از سال 1400 تاکنون 7 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه خاتم به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتهاند و روند تولید علم در این دانشگاه روند مطلوبی را نشان میدهد که این مسئله را میتوان از میزان ارجاعدهی به مقالات اساتید دانشگاه دریافت.
در این مراسم همچنین عابدیفر استادیار گروه مدیریت مالی دانشگاه خاتم در سخنانی پیرامون ارتقای کیفیت پژوهش از طریق اصلاح رویه ارزیابی تولیدات علمی، گفت: به طور کلی در کشور ما، رویه حاکم بر تولید علم، باعث شده که مقالات کمکیفیت بیشتری چاپ شوند که این را میتوان از طبقه بندی نشریات علمی دریافت.
وی افزود: مشکلی که وجود دارد، این است که اصلاح رویه ارزیابی وزارت علوم، زمانبر است و راه حل آن رتبهبندی نشریات در خود دانشگاهها است که از این حیث کارهای خوبی در دانشگاه خاتم صورت گرفته و وضعیت این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاههای کشور به مراتب بهتر است.
سهیلا رضایی از مدرسان بخش آموزش بانک پاسارگاد و رئیس شعبه زرتشت این بانک نیز در سخنان کوتاهی گفت: امروز همکاران پاسارگادی به همکاران دیگرشان آموزش میدهند و فارغ از اخلاق و تربیت، فرهنگ پاسارگادی را هم گسترش میدهند و من به نوبه خودم این موفقیت را به همه همکاران تبریک میگویم.
در این مراسم همچنین عبدالرحیم نوهابراهیم استاد گروه روانشناسی دانشگاه خاتم، در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیتالله مرتضی مطهری که روز شهادت او به نام روز معلم نامگذاری شده است، به بیان نکاتی در اهمیت انگیزهبخشی به دانشآموزان و دانشجویان برای یادگیری بهتر دروس پرداخت.
مراسم بزرگداشت روز معلم در دانشگاه خاتم با تقدیر از «سرآمدان آموزشی» دانشگاه و اهدای لوح سپاس به 6 نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه به شرح زیر پایان یافت: دکتر بابک مجیدی (گروه مهندسی کامپیوتر)، دکتر محمدمهدی حاجملک (گروه زبان انگلیسی)، دکتر فرزانه یوسفیاصل (گروه حسابداری)، دکتر لیلا شیوا (تیاس)، دکتر مرضیه هاشمی (گروه روانشناسی) و دکتر رباب کلانتری (مدیریت مالی).