ثبت‌نام داوطلبان پذیرفته‌شده مقطع کارشناسی ارشد (اطلاعیه شماره 1)

ثبت‌نام داوطلبان پذیرفته‌شده مقطع کارشناسی ارشد (اطلاعیه شماره 1)

تاریخ انتشار: یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۲

دانشگاه خاتم در اطلاعیه‌ای (اطلاعیه شماره 1) فرایند ثبت‌نام داوطلبان پذیرفته‌شده مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 03-1402 را اعلام کرد.

ثبت نام در دانشگاه خاتم شامل دو مرحله است:

مرحله اول: ثبت نام الکترونیکی

پذیرفته شدگان تمامی رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد توجه داشته باشند که ابتدا برای انجام هر یک از مراحل ثبت نام، ورود اطلاعات، بارگذاری مدارک، انتخاب واحد خود و پرداخت شهریه (برای مشاهده فیلم‌های راهنما اینجا را کلیک کنید)، باید حتما و حتما از طریق زیر به سامانه جامع آموزشی IUMS مراجعه کنند.

لینک ورود به سامانه IUMS

امكان ورود به سامانه آموزشی برای دانشجویان ورودی جدید، انتخاب واحد و پرداخت شهریه همه در تاریخ 1402/06/20 فعال می‌شود. لازم به ذکر است که راهنما و فیلم استفاده از سامانه در صفحه اول login برای شما موجود است.

لینک ذکر شده در تب سامانه آموزشی در بخش آموزش سایت دانشگاه خاتم نیز قابل دسترسی است.

تاریخ ثبت نام الکترونیکی از دوشنبه 20 شهریور 1402 آغاز شده است و تا 96 ساعت ادامه دارد.

فیلم راهنمای ورود به سامانه و بازیابی رمز عبور موجود است.

چنانچه  تا 20 شهریورماه رمزعبوری (پسوورد) برای شماره تلفن همراه شما پیامک (اس ام اس) نشده،

با نام کاربری: کد ملی

و رمزعبور (پسوورد) را از طریق بازیابی رمز عبور دریافت و استفاده کنید.

عملیات انتخاب واحد و پرداخت شهریه از ساعت 9 صبح دوشنبه 20 شهریور 1402 در کارتابل شما قرار گرفته (برای مشاهده فیلم راهنمای ثبت نام وانتخاب واحد اینجا را کلیک کنید)  پس از اتمام فرایند ثبت‌نام انتخاب واحد و پرداخت شهریه، امکان چاپ برگه انتخاب واحد برای شما وجود خواهد داشت. لطفا پرینت گرفته و همراه خود داشته باشید.

جدول دروس دانشجویان ترم اول در سایت دانشگاه خاتم، دانشکده‌ها، گروه مربوطه، برنامه‌ریزی درسی قابل مشاهده است.

بنابراین دقت کنید پذیرفته‌شدگانی امکان مراجعه حضوری (تاریخ مراجعه حضوری بعدا اعلام خواهد شد) به دانشگاه و تشکیل پرونده را خواهند داشت که ابتدا مرحله اول را در منزل خود با موفقیت پشت سر گذاشته و پرینت انتخاب واحد را در دست داشته باشند.

مرحله دوم: مراجعه حضوری و تشکیل پرونده:

پذیرفته شدگان گرامی تنها با در دست داشتن پرینت برگه انتخاب واحد و مدارک مورد نیاز در ثبت نام حضوری (بعداً اعلام خواهد شد) جهت تشکیل پرونده فیزیکی و نهایی کردن انتخاب واحد خود باید به دانشگاه خاتم مراجعه کنید. لطفاً از آوردن همراه جداً خودداری فرمایید.

محل ثبت‌نام حضوری و تشکیل پرونده (رشته‌های گروه مدیریت، حسابداری و اقتصاد نظری، انرژی، توسعه اقتصادی، مدیریت مالی "ریسک و بانکداری" و هنر): ساختمان شماره 2 دانشگاه خاتم به نشانی تهران، خیابان ملاصدرا، شیراز شمالی، خ دانشور شرقی، پلاک 17، طبقه ششم

محل ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده (رشته‌های گروه مهندسی و علوم انسانی): ساختمان شماره 1 به نشانی تهران، شیراز شمالی، خ حکیم اعظم، پلاک 30، طبقه منفی 1

توجه: جهت بارگذاری (آپلود) مدارک، باید فایل اسکن شده مدارک با فرمت Jpg باشد و حجم هر فایل می‌تواند حداکثر 200 کیلوبایت باشد. ( فایل مدارک را همراه خود داشته باشید)

مدارک اسکن شده لازم برای انجام ثبت‌نام الکترونیکی وهمچنین مراجعه حضوری جهت تشکیل پرونده به شرح ذیل است:

1. عکس 4*3 جدید
  2. تمامی صفحات شناسنامه
  3. کارت ملی
  4. کارنامه کلی مقطع کارشناسی
  5. اصل گواهی موقت یا دانشنامه کارشناسی (فرم‌های مندرج در دفترچه سنجش، تایید شده توسط دانشگاه کارشناسی برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که هنوز مدرک کارشناسی خود را دریافت ننموده‌اند)
  6. سرویس استعلام مدارك تحصیلی
  7. سرویس استعلام دیپلم
  8. پرینت تاییدیه تحصیلی از سامانه دانشگاه آزاد (برای دانشجویانی که مقطع قبلی آنها دانشگاه آزاد است) یا سامانه سجاد (برای آن دسته از دانشجویان غیر از دانشگاه آزاد)
  9. کارت پایان خدمت برای پذیرفته‌شدگان آقا در صورتی که دوره خدمت سربازی را انجام داده و یا معافیت اخذ نموده باشند. پذیرفته‌شدگان مشمول باید به سامانه سخا مراجعه و درخواست معافیت تحصیلی خود را ثبت کنند.
  10. سرویس ناجا

ارائه تمامی مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده دانشجویان جدیدالورود الزامی است.

مدارکی که باید همراه داشته باشید (مقطع کارشناسی ارشد)
۱6 قطعه عکس تمام رخ 4*3 رنگی تهیه شده در سال جاری پشت نویسی شده. از پذیرفتن عکس غیرقابل تطبیق با چهره پذیرفته شده، معذوریم.
۲ فرم تکمیل شده شماره 1 و 2
۳ اصل و 2 سری کپی شناسنامه (کلیه صفحات)
۴اصل و 2 کپی کارت ملی
۵اصل و کپی مدارک نظام وظیفه (کارت پایان خدمت یا معافیت یا معافیت تحصیلی ارشد)
۶اصل و کپی مدرک کارشناسی (چنانچه به دلایلی قادر به ارایه مدرک نیستید، فرمهای تکمیل شده در صفحات مندرج دفترچه کنکور (مندرج در دفترچه سنجش) یا نامه اتمام تحصیلات تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرک قبلی خطاب به دانشگاه خاتم)
۷ فرم‌های تکمیل شده در صفحات مندرج دفترچه کنکور (مندرج در دفترچه سنجش)
۸ پرینت انتخاب واحد
۹پرینت تاییدیه تحصیلی از سامانه دانشگاه آزاد یا سامانه سجاد

شماره تلفن‌های کارشناسان آموزش:

89174026

89174021

89174643

در صورت بروز مشکل با ITkhatam@ در تلگرام یا شماره ٨٩١٧٤٠71 آقای مهندس احمدی تماس بگیرید.

توجه: تاریخ ثبت‌نام حضوری متعاقبا اعلام خواهد شد.

ثبت نام دانشجویان جدید
سال تحصیلی