صفحه اصلی
برگزاری اولین آزمون ورودی دوره علم داده ویژه مدیران بانک پاسارگاد

برگزاری اولین آزمون ورودی دوره علم داده ویژه مدیران بانک پاسارگاد

تاریخ انتشار: یکشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۲

اولین آزمون ورودی دوره علم داده ویژه مدیران بانک پاسارگادتوسط مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم برگزار شد.

به گزارش وبسايت دانشگاه خاتم، اولین آزمون ورودی دوره علم داده ویژه مدیران بانک پاسارگاد توسط مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت افزایی دانشگاه خاتم در روز جمعه سوم شهریورماه 1402 در دانشگاه خاتم برگزار شد.

این آزمون با هدف افزایش ارتقای دانش و توانمندی‌های فنی در حوزه علم‌داده، در میان کارکنان بانک پاسارگاد برگزار شد.

پس از کسب نمره قبولی آزمون، در دوره علم داده، مفاهیم، تکنیک‌ها و ابزارهای مرجع و تخصصی روز علم داده، منطبق با نیاز واقعی سازمان ارائه می‌شود.

اين دوره جامع به مدت 255 ساعت و در سه سطح (پيش‌نياز، مقدماتي و پيشرفته) به صورت کاربردی برای برگزیدگان آزمون ارائه می‌شود.

برگزيدگان پس از اتمام هر سطح از دوره و پس از قبولي در آزمون پایانی، وارد سطح بعدي از دوره علم داده می‌شوند.

در دوره علم داده دروس تحلیل کسب‌و‌کار با BABOK، آمار و ریاضی برای علم ‌داده، پایتون، داده‌کاوی و هوش‌ تجاری در بانک (BI)، مبانی پایگاه داده و SQL، یادگیری عمیق و غیره توسط برجسته‌ترین اساتید تدریس خواهد شد.

انتظار مي‌رود پذیرفته‌شدگان پس از اتمام دوره جامع علم داده به یک متخصص علم ‌داده که آشنایی کامل با مباحث عملی این حوزه دارد، تبدیل شوند. در حقیقت آن‌ها ضمن درگیر شدن با پروژه‌های واقعی سازمان، آمادگی کامل برای تصدی موقعیت‌های شغلی مرتبط در سازمان، بدون نیاز به طی زمان‌های آموزش طولانی مدت را کسب می‌کنند.

بانک پاسارگاد
علم داده