اعلام نحوه برگزاری مصاحبه‌ دکتری رشته‌ فلسفه دانشگاه خاتم

اعلام نحوه برگزاری مصاحبه‌ دکتری رشته‌ فلسفه دانشگاه خاتم

تاریخ انتشار: یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲

نحوه برگزاری مصاحبه‌ تخصصی دوره‌ دکتری رشته‌ فلسفه دانشگاه خاتم سال 1402 در اطلاعیه‌ شماره‌ 2 این دانشگاه در این باره اعلام شد.

به گزارش وبسایت دانشگاه خاتم، در اطلاعیه شماره 2 در خصوص نحوه برگزاری مصاحبه‌ تخصصی دوره‌ دکتری رشته‌ فلسفه دانشگاه خاتم سال 1402 آمده است:

به استحضار کلیه‌ داوطلبان معرفی‌شده از سوی وزارت محترم علوم، تحقیقات و فناوری جهت حضور در فرایند مصاحبه‌ تخصصی دوره‌ دکتری رشته‌ فلسفه دانشگاه خاتم می‌رساند، داوطلبان محترم باید ضمن در اختیار داشتن کلیه‌ مدارک و مستندات مندرج در جدول شماره‌ 1 به‌ صورت فیزیكی و مطابق با برنامه‌ زمان‌بندی تعیین‌شده در جدول شماره‌ 2، ضمن رعایت موارد زیر در جلسه‌ مصاحبه تخصصی فوق شرکت نمایند.
1- مصاحبه‌ها به صورت حضوری انجام خواهد شد.
2- با عنایت به برگزاری جلسات مصاحبه‌ تخصصی دوره دکتری رشته‌ فلسفه دانشگاه خاتم به ‌صورت حضوری، متقاضی باید كلیه‌ مدارك و مستندات اعلام‌ شده را به صورت فیزیكی در اختیار داشته باشد.
3- عدم حضور جهت برگزاری مصاحبه‌ تخصصی، به منزله‌ انصراف از ادامه‌ فرایند آزمون دکتری فلسفه تلقی شده و متقاضی حق هیچ‌گونه اعتراض در این خصوص را نخواهد داشت.
4- نظر به اینکه ارزیابی متقاضیان صرفاً بر مبنای اسناد و مدارک مندرج در جدول پیوست صورت می‌گیرد، لذا عدم در اختیار داشتن مدارک فوق در جلسه‌ حضوری مصاحبه، سبب کسر نمرات مربوطه خواهد شد.
5- با عنایت به اینکه زمان دقیق انجام مصاحبه‌ها قابل پیش‌بینی نیست، لذا متقاضیان محترم باید حداقل نیم‌ ساعت پیش از ساعت اعلامی مطابق جدول شماره‌ 2 و عنداللزوم تا زمانی كه امكان برگزاری جلسه‌ مصاحبه میسر گردد، در محل انجام مصاحبه حضور داشته باشند.
6- آدرس محل انجام مصاحبه‌ها: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان حکیم اعظم، پلاک 30، ساختمان شماره‌ 1 دانشگاه خاتم، طبقه همکف.

برای دریافت فهرست مدارک لازم به‌ صورت فیزیكی جهت انجام مصاحبه‌ تخصصی اینجا و برای دریافت برنامه‌ زمان‌بندی حضور داوطلبان جهت انجام مصاحبه‌ تخصصی اینجا را کلیک کنید.

مصاحبه دکتری PhD سال 1402