khatam.ac.ir
بازدید مسئولان کتابخانه دانشگاه خاتم از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
با هدف تامین منابع مورد نیاز کتابخانه دانشگاه خاتم، مسئولان این واحد از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کردند.
به گزارش وبسایت دانشگاه خاتم، همزمان با آغاز سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در روز چهارشنبه، 20 اردیبهشت 1402، مسئولان واحد کتابخانه دانشگاه خاتم در این رویداد مهم علمی و فرهنگی شرکت و از آن بازدید کردند. در طی این بازدید، شهرزاد فرداکبری، مدیر کتابخانه و ملیکا خرمشکوه، کتابدار کتابخانه دانشگاه خاتم از غرفههای مختلف ناشران بخش عمومی، دانشگاهی و بینالملل بازدید و با تعدادی از ناشران و فعالان حوزه نشر گفتوگو کردند.
همچنین بهمنظور خریداری و تأمین منابع علمی موردنیاز دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارمندان دانشگاه نیز کاتالوگهای ناشران ازجمله نشر راه پرداخت، بورس، کتاب مهربان، کیان، ترجمان علوم انسانی، فرهنگ معاصر، بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه، دانشآفرین، هورمزد، آموت، سخن، نسل نواندیش، کوله پشتی، میلکان، نون، مون، شمعدونی، نیماژ، رشد، کتابستان معرفت، سوره مهر، روزگار، چترنگ، چالش، سایه سخن، ستارهها، شادان، قاصدک صبا، آوای چکامه، چتر دانش و نشر الکترونیکی جهان رایانه امین دریافت شد.
در این بازدید چندساعته، شهرزاد فرداکبری و ملیکا خرمشکوه با مسئولان غرفه شرکت کتابداری و اطلاعرسانی پیام حنان و غرفه اپلیکیشن کتابخوانی طاقچه دیدار کردند که در این دیدارها، گفتوگوهایی با مدیران فروش و نیز فنی شرکت پیام حنان بهمنظور اطلاع از روزآمدترین تجهیزات کتابخانهای و قابلیتهای جدید نرمافزار کتابخانهای آریان انجام شد. همچنین رایزنیهایی با سیاوش گودرزی، مدیر روابط عمومی اپلیکیشن طاقچه، بهمنظور تأمین منابع دیجیتال کتابخانه صورت گرفت.
در ادامه این بازدید، مسئولان کتابخانه دانشگاه خاتم با زینب طاهری، مترجم کتاب کودک و نوجوان نیز دیدار کردند. وی ترجمهی مجموعه دوازدهجلدی راهنمای دختر امروزی، مجموعه چهارجلدی نیکسی و مجموعه ششجلدی فرانک انیشتین را برای نوجوانان در کارنامهی خود دارد که همگی توسط نشر ایرانبان منتشر شده است. کتابهای این مترجم ایرانی، برنده جایزه ادبی لاکپشت پرنده شده است.
بر اساس این گزارش، سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خدمات مختلفی را در جهت گسترش فرهنگ کتابخوانی به اهالی علم و فرهنگ ارائه میدهد. از جمله این خدمات میتوان به استقرار «پایگاههای اطلاعرسانی جستوجوی منابع» برای شناسایی فوری محل غرفه ناشران، «دستگاههای اسکن بارکد» بهمنظور پرداخت هزینه کتب، سالن «گوشه نقد» برای نقد کتابهای ناشران داخلی، غرفه «مشاوره کتاب» برای ارائه مشاوره به خوانندگان کتاب، باجههای «اطلاعرسانی» برای اطلاع از موقعیت سالنها و ناشران و پاسخگویی به بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب تهران، اتوبوس «کتابخانه سیار» نهاد کتابخانههای عمومی شهرستان شمیرانات با قابلیت ارائه بازیهای فکری و کتابهای کودک و نوجوان جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی و طرح «کتاب آباد» با شعار «آگاهی، آبادی است» برای تجهیز کتابخانهها در مناطق کم برخوردار، اشاره کرد.
سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 30 اردیبهشت 1402 در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان بهصورت مجازی در https://book.icfi.ir دایر خواهد بود.