دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۰:0۲
نخستین دوره عالی DBA مالی و بانکداری در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود

نخستین دوره عالی DBA مالی و بانکداری در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود

تاریخ رویداد: یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳

مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم، اقدام به برگزاری دوره DBA مالی و بانکداریکرده است.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت افزایی با همکاری گروه مالی دانشگاه خاتم، دوره دکترای مدیریت حرفه‌ای کسب‌وکار (DBA) در بانکداری و امـور مالی را برگزار می‌کند. در این دوره، برتری دانشگاهی با تخصص مالی دنیای واقعی ادغام و برنامه آن برای حرفه‌ای‌ها طراحی شده است؛ کسانی که هدفشان پیشرفت شغلی در بخش مالی، بانکداری و تحلیل سرمایه‌گذاری یا خدمات مشاوره مالی است.

در این دوره از طریـق ترکیبی از درس‌های دقیـق و تحقیـقات عملی، دانـش‌پذیران آماده می‌شوند تا در عرصه مالی جهانی پیشرو باشند. پس از اتمام دوره DBA مالی و بانکداری، فارغ‌التحصیلان قادر خواهند بود که مهارت‌های تجزیه و تحلیل پیشرفته در امور مالی را به دست بیاورند تا مسیر شغلی خود را ارتقا داده و سازمان را به سمت موفقیت در محیط تجاری غیرقابل پیش‌بینی امروز راهنمایی کنند.

اهداف دوره:

• تخصص: برای پرورش درک عمیق از بانکداری و امور مالی که از طریق تحقیقات و عمل به روز انجام می‌شود.
  • رهبری: برای توسعه نسل بعدی رهبران در بخش مالی، مجهز به دیدگاه استراتژیک و ملاحظات اخلاقی.
  • نوآوری: برای پرورش تفکر نوآورانه در محصولات، خدمات و استراتژی‌های مالی.

شیوه برگزاری دوره:

ترکیبی (حضوری - مجازی)

تاریخ شروع و پایان برگزاری دوره:

1 مهرماه 1403 تا 1 اسفند 1404

ساعت دوره:

265 ساعت آموزش تخصصی

حداقل تعداد دانش‌پذیران:

25 نفر

مهلت ثبت‌نام:

20 شهریورماه 1403

شیوه ثبت‌نام:

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی با مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت افزایی در ارتباط باشید.

راه‌های ارتباطی:

تلفن:                            ۳-۸۹۱۷۴۹۲۱-۰۲۱