یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۲:0۴
کارگاه پروپوزال نویسی در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود

کارگاه پروپوزال نویسی در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود

تاریخ رویداد: دوشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۳

مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی با همکاری گروه اقتصاد دانشگاه خاتم، کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی رابرگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی با همکاری گروه اقتصاد دانشگاه خاتم، اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی کرده است.

با توجه به اینکه پروپوزال‌نویسی علاوه بر دانش یک مهارت نیز هست، با شناخت تكنیك‌های مهم در این حوزه می‌توانید به ارزشمندشدن طرح پژوهشی خود كمك کنید. این کارگاه با هدف آموزش اصولی پروپوزال نویسی و طرح‌های آموزشی، برنامه‌ریزی شده‌ است و شرکت‌کنندگان پس از شركت در این دوره، مهارت و توانایی لازم برای تدوین پروژه‌های پژوهشی با کیفیت را کسب خواهند کرد.

کارگاه آموزشی پروپوزال نویسی به صورت حضوری، به مدت 6 ساعت آموزش تخصصی و طی روزهای 13 و 14 مردادماه برگزار می‌شود. حداقل تعداد دانش پذیران در این کارگاه آموزشی20 نفر، شهریه آن 300 هزار تومان و مهلت ثبت‌نام در کارگاه تا 11 مردادماه است. ثبت‌نام در کارگاه آموزشی پروپوزال‌نویسی از طریق سایت دانشگاه خاتم (اینجا) صورت می‌گیرد.

راه‌های ارتباطی:

تلفن:                            ۳-۸۹۱۷۴۹۲۱-۰۲۱