یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
کارگاه آموزشی اقتصادسنجی کاربردی در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود

کارگاه آموزشی اقتصادسنجی کاربردی در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود

تاریخ رویداد: چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی با همکاری گروه اقتصاد دانشگاه خاتم اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی اقتصادسنجی کاربردی کرده‌ است. نرم‌افزار ایویوز یکی از نرم‌افزارهای آماری و اقتصادسنجی به‌روز است که ابزاری تحلیلی برای کاربران فراهم می‌کند و به‌کارگیری آن با سهولت همراه است. این نرم‌افزار امکان برآورد مدل، تجزیه و تحلیل ارتباط بین متغیرها و پیش‌بینی را فراهم می‌کند. در کارگاه آموزشی ایویوز مقدماتی تلاش می‌شود تا ضمن معرفی نرم‌افزار، محورهایی از درس اقتصادسنجی برای دانشجویان عزیز تحلیل و تشریح شود.

این کارگاه به صورت کوتاه مدت، به شیوه حضوری، در روز 11 مردادماه و به مدت 6 ساعت برگزار می‌شود. ثبت‌نام در این دوره از طریق سایت دانشگاه خاتم (اینجا) صورت می‌گیرد.