صفحه اصلیاعلانات
برگزاری مرحله اول ارزیابی تخصصی مصاحبه دکتری ۱۴۰۲

اطلاعیه برگزاری مرحله اول ارزیابی تخصصی مصاحبه دکتری سال ۱۴۰3

تاریخ رویداد: یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳

اطلاعیه دانشگاه خاتم در خصوص مرحله اول ارزیابی تخصصی مصاحبه دکتری سال ۱۴۰۳ منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، دانشگاه خاتم در خصوص مرحله اول ارزیابی تخصصی مصاحبه دکتری (Ph.D) سال ۱۴۰۳ اطلاعیه‌ای را با عنوان اطلاعیه شماره ۱ منتشر کرد که در ادامه از نظر مخاطبان می‌گذرد.

این مرحله شامل بررسی سوابق علمی داوطلبان است که توسط دانشگاه‌های پذیرنده دانشجو صورت می‌گیرد.

در راستای اجرای این مرحله موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می‌رساند:

۱ – حد نصاب دانشگاه:

داوطلبان حاضر شده در جلسه آزمون که برای آنها کارنامه مرحله اول (سنجش علمی) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است و نسبت به انتخاب رشته اقدام کرده‌اند، در صورت دارا بودن حد نصاب مطابق کارنامه کد رشته محل‌های انتخابی که بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور درج شده است، حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۵ می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه نسبت به ثبت نام اولیه و پرداخت مبلغ سه میلیون و پانصد هزار ریال (سیصد و پنجاه هزار تومان) بابت هزینه مصاحبه، برای ارزیابی تخصصی اقدام کنند و همچنین مدارک لازم جهت بررسی گروه‌های آموزشی را باید طبق چک لیست ارائه شده، حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۵ به آدرس‌های ذیل ایمیل کنند، ضمنا ضروری است یک نسخه از مدارک تا قبل از تاریخ مصاحبه به صورت حضوری به دانشگاه تحویل داده شود.

گروه حسابداری:accountingdepartment@khatam.ac.ir

گروه معماری:Phd.arc@khatam.ac.ir

گروه فلسفه:Phd.phi@khatam.ac.ir

بدیهی است منحصراً داوطلبانی می‌توانند جهت مصاحبه در هر کد رشته محل به دانشگاه درخواست ارائه کنند که با توجه به کارنامه مذکور دارای حد نصاب در آن کدرشته محل باشند.

۲- نحوه و برنامه زمانی مصاحبه گروه‌ها:

مصاحبه کلیه رشته‌ها به صورت حضوری انجام خواهد شد.

رشته‌های مورد پذیرش دانشگاه خاتم و تاریخ‌های مصاحبه:

نام رشته

مقطع

ظرفیت

تاریخ مصاحبه

فلسفه

۱۴۰۳/۰۳/۲۹

معماری

۱۴۰۳/۰۴/۰۲

حسابداری

۱۴۰۳/۰۳/۳۰

۳- مدارك مورد نیاز باید با توجه به رشته به آدرس‌های زیر تحویل داده شود:

• رشته‌های معماری و حسابداری: خیابان ملاصدرا - شیراز شمالی - خیابان دانشور شرقی - پلاک ۱۷، ساختمان شماره ۲ دانشگاه خاتم (معماری، طبقه پنجم، سرکار خانم میدانی) و (حسابداری، طبقه دوم، جناب آقای مظفری)

• رشته فلسفه: خیابان ملاصدرا - خیابان شیراز شمالی - خیابان حکیم اعظم - پلاک ۳۰، ساختمان شماره ۱ دانشگاه خاتم، طبقه دوم، سرکار خانم ابراهیمی

۴-  مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده و نحوه ثبت نام:

شرح

فرم شماره ۱ تکمیل شده

تائیدیه تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)

ریز نمرات

کتب تالیف یا ترجمه شده مرتبط با رشته تحصیلی

کلیه مقالات داوطلب مشتمل بر مقالات علمی-پژوهشی، ترویجی، کنفرانسی و سایر

کپی جلد یا صفحه اول پایان‌نامه دوره کارشناسی ارشد

سابقه تدریس به ضمیمه مدارک مرتبط

سابقه کارهای غیرآکادمیک به ضمیمه مدارک معتبر

دوره‌های تخصصی سپری شده به همراه تائیدیه‌های معتبر

گواهی زبان معتبر

توصیه نامه از دو استاد دوران تحصیل مقطع کارشناسی ارشد

موضوع پیشنهادی پژوهشی برای رساله دکتری

اصل و تصویر شناسنامه یا کارت ملی

یک قطعه عکس ۴*۳ پشت‌نویسی‌شده

تصویر کارنامه آزمون دکتری

رزومه حداکثر در ۵ صفحه

پایان‌نامه کارشناسی ارشد

داوطلبان پس از مطالعه موارد مذکور، از طریق لینک ورود ثبت نام خود را جهت انجام مصاحبه انجام دهند.

توجه: داوطلبان رشته معماری جهت دریافت مدارک مورد نیاز  اینجا را کلیک کنند.

تبصره ۱- آن دسته از داوطلبانی که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته هستند، علاوه بر اصل مدرك کارشناسی ناپیوسته به همراه کد صحت می‌بایست اصل مدرك کاردانی را به همراه کد صحت نیز ارائه کنند.

تبصره ۲- آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه‌ای فارغ التحصیل خواهند شد، می‌بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهای گذرانده را همراه داشته و ارائه کنند.

• پرداخت مبلغ ۳/۵۰۰/۰۰۰ ریال (سیصد و پنجاه هزار تومان) بابت هزینه مصاحبه از طریق درگاه پرداخت الکترونیک تعبیه شده در سایت دانشگاه خاتم. داوطلبان پس از وارد کردن اطلاعات شخصی و انتخاب گزینه مصاحبه دکتری و با استفاده از کارت بانکی عضو گروه شتاب می‌توانند مبلغ مذکور را پرداخت کنند. (لازم به ذکر است با هر کد ملی تنها یک بار می‌توان در این سامانه پرداخت انجام داد.)
  • اصل حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

۵- شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:

• احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه‌های آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۳ الزامی است.
  • شرکت در مصاحبه اعلام شده در این اطلاعیه برای تمامی متقاضیان برای پذیرش نهایی الزامی است.

۶ -محل برگزاری مصاحبه حضوری:

• رشته فلسفه: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان حکیم اعظم، شماره ۳۰، دانشگاه خاتم
  • رشته‌های معماری وحسابداری: خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان دانشور شرقی، پلاک ۱۷، ساختمان شماره ۲ دانشگاه خاتم

ساعت دقیق انجام مصاحبه به تفکیک برای هر داوطلب در اطلاعیه‌های بعدی به اطلاع داوطلبان گرامی خواهد رسید.

تذکر مهم:  کلیه داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی (بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی) را با موفقیت به اتمام برسانند، به سازمان سنجش معرفی خواهند شد، در صورت پذیرش توجه داشته باشند که پذیرش آنها به صورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوی دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.