صفحه اصلیاعلانات
پیام تسلیت دانشگاه خاتم در پی شهادت رئیس جمهوری اسلامی ایران

پیام تسلیت دانشگاه خاتم در پی شهادت رئیس جمهوری اسلامی ایران

تاریخ رویداد: دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

دانشگاه خاتم شهادت خادم الرضا (ع)، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی؛ رئیس جمهوری اسلامی ایران و جمعی از همراهان ایشان را به پیشگاه مقام معظم رهبری (مدظله) و مردم شریف ایران تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی و سایت دانشگاه خاتم، در پی سانحه سقوط بالگرد حامل آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری و جمعی از خدمتگزاران نظام مقدس در روز گذشته (یکشنبه ۳۰ اردیبهشت) در منطقه جنگلی دیزمار در آذربایجان شرقی که منجر به شهادت تمامی سرنشینان بالگرد شد، دانشگاه خاتم در پیامی این ضایعه تاسف‌بار را به پیشگاه مقام معظم رهبری (مد ظله) و ملت شریف ایران تسلیت گفت.

بر اساس گزارش‌ها، بالگرد حامل آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پس از افتتاح «سد قیز قلعه سی» در مسیر افتتاح پروژه «ارتقای کیفیت پالایشگاه تبریز» در منطقه جنگلی «دیزمار» بین روستای اوزی و پیر داوود دچار سانحه شد و بر اثر سقوط بالگرد، متاسفانه تمامی سرنشینان آن به شهادت رسیدند. دکتر حسین امیرعبداللهیان؛ وزیر امور خارجه، آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم؛ نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز و مالک رحمتی؛ استاندار آذربایجان شرقی از دیگر سرنشینان بالگرد بودند.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیس‌الساداتی ۶۴ ساله، هشتمین رئیس جمهوری ایران بود. وی متولد ۲۳ آذر ۱۳۳۹ شهر مقدس مشهد بود و پیش از ریاست جمهوری، مسئولیت‌هایی چون ریاست قوه قضاییه و معاونت اول این قوه، دادستانی کل کشور، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، نایب رئیسی مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان قدس رضوی را در کارنامه داشته است.