جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
برگزاری مرحله اول ارزیابی تخصصی مصاحبه دکتری ۱۴۰۲

برگزاری مرحله اول ارزیابی تخصصی مصاحبه دکتری سال ۱۴۰۲ دانشگاه خاتم

تاریخ رویداد: یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲

این مرحله شامل بررسی سوابق علمی داوطلبان است که توسط دانشگاه‌های پذیرنده دانشجو صورت می‌گیرد.

در راستای اجرای این مرحله موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می‌رساند:

1 – حد نصاب دانشگاه:

داوطلبان حاضر شده در جلسه آزمون که براي آنها کارنامه مرحله اول (سنجش علمی) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است و نسبت به انتخاب رشته اقدام نموده‌اند، در صورت دارا بودن حد نصاب مطابق کارنامه کد رشته محل‌هاي انتخابی که بر روي سایت سازمان سنجش آموزش کشور درج شده است، حداکثر تا تاریخ 1402/03/10 می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه به نشانی (khatam.podmart.ir/product/15745275) نسبت به ثبت نام اولیه و پرداخت مبلغ دو میلیون و پانصد هزار ریال (دویست و پنجاه هزارتومان) بابت هزینه مصاحبه، براي ارزیابی تخصصی اقدام نمایند و همچنین مدارک لازم جهت بررسی گروه‌های آموزشی را باید طبق چک لیست ارائه شده ، حداکثر تا تاریخ  1402/03/10 به آدرس‌های ذیل ایمیل کنند، ضمنا ضروری است یک نسخه از مدارک تا قبل از تاریخ مصاحبه به صورت حضوری به دانشگاه تحویل داده شود.

گروه حسابداری: accountingdepartment@khatam.ac.ir

گروه معماری: Phd.arc@khatam.ac.ir

گروه فلسفه: Phd.phi@khatam.ac.ir

بدیهی است منحصراً داوطلبانی می‌توانند جهت مصاحبه در هر کد رشته محل به دانشگاه درخواست ارائه نمایند که با توجه به کارنامه مذکور داراي حدنصاب در آن کدرشته محل می‌باشند و از طریق لینک ذیل ثبت نام خود را جهت انجام مصاحبه انجام داده باشند:

لینک ورود

نحوه مصاحبه گروه‌ها:

انجام مصاحبه کلیه رشته‌ها به صورت حضوری انجام خواهد شد.

2- برنامه زمانی مصاحبه:

رشته‌های مورد پذیرش دانشگاه خاتم و تاریخ‌هاي مصاحبه:

نام رشته

مقطع

ظرفیت

تاریخ مصاحبه

فلسفه

1402/03/22

معماری

1402/03/22

حسابداری

1402/03/24

3- مدارك مورد نیاز می‌‌باید:

• برای رشته‌های معماری و حسابداری به ساختمان شماره 2 دانشگاه خاتم به نشانی خیابان ملاصدرا- شیراز شمالی – دانشور شرقی- پلاک 17) معماری طبقه پنجم سرکار خانم میدانی و حسابداری طبقه دوم جناب آقای صبوری تحویل داده شوند.

• برای رشته فلسفه به ساختمان شماره 1 دانشگاه خاتم به نشانی ملاصدرا- شیراز شمالی – خیابان حکیم اعظم – پلاک 30 طبقه دوم سرکار خانم ابراهیمی تحویل داده شود.

4-  مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده:

شرح

فرم شماره1 تکمیل شده

تائیدیه تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)

ریز نمرات

کتب تالیف یا ترجمه شده مرتبط با رشته تحصیلی

کلیه مقالات داوطلب مشتمل بر مقالات علمی-پژوهشی، ترویجی و مقالات کنفرانسی و سایر

کپی جلد یا صفحه اول پایان نامه دوره کارشناسی ارشد

سابقه تدریس به ضمیمه مدارک مرتبط

سابقه کارهای غیرآکادمیک به ضمیمه مدارک معتبر

دوره‌های تخصصی سپری شده به همراه تائیدیه‌های معتبر

گواهی زبان معتبر

توصیه نامه از دو استاد دوران تحصیل مقطع کارشناسی ارشد

موضوع پیشنهادی پژوهشی برای رساله دکتری

اصل و تصویر شناسنامه یا کارت ملی

یک قطعه عکس3*4 پشت نویسی شده

تصویر کارنامه آزمون دکتری

رزومه حداکثر در5 صفحه

پایان نامه کارشناسی ارشد

*توجه: داوطلبان رشته معماری جهت دریافت مدارک مورد نیاز  اینجا را کلیک نمایند.

تبصره 1 - آن دسته از داوطلبانی که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته هستند، علاوه بر اصل مدرك کارشناسی ناپیوسته به همراه کد صحت می‌بایست اصل مدرك کاردانی را به همراه کد صحت نیز ارائه نمایند.

تبصره 2 – آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا 1402/06/31 در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتري حرفه‌اي فارغ التحصیل خواهند شد، می‌بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهاي گذرانده را همراه داشته و ارائه نمایند.

-پرداخت مبلغ 2/500/000 ریال (دویست و پنجاه هزار تومان) بابت هزینه مصاحبه از فروشگاه محصولات تعبیه شده در سایت دانشگاه خاتم. داوطلبان پس از وارد نمودن اطلاعات شخصی و انتخاب گزینه مصاحبه دکتری و با استفاده از کارت عضو گروه شتاب می‌توانند مبلغ مذکور را پرداخت نمایند. (لازم به ذکر است با هر کد ملی تنها یک بار می‌توان در این سامانه پرداخت انجام داد).

- اصل حکم کارگزینی براي داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوري

4- شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:

• احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه‌های آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1402 الزامی است.

• شرکت در مصاحبه اعلام شده در این اطلاعیه براي تمامی متقاضیان براي پذیرش نهایی الزامی است.

5 -محل برگزاري مصاحبه حضوری:

• برای رشته فلسفه: تهران، میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان حکیم اعظم، شماره 30، دانشگاه خاتم

• برای رشته‌های معماری وحسابداری ساختمان شماره 2 دانشگاه خاتم به نشانی خیابان ملاصدرا، شیراز شمالی، دانشور شرقی، پلاک 17

• ساعت دقیق انجام مصاحبه به تفکیک برای هر داوطلب در اطلاعیه‌های بعدی به اطلاع داوطلبان گرامی خواهد رسید.

تذکر مهم:کلیه داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی (بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی) را با موفقیت به اتمام برسانند، به سازمان سنجش معرفی خواهند شد، در صورت پذیرش توجه داشته باشند که پذیرش آنها به صورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوي دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.