پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۰
صفحه اصلیاخبار
نخستین رویداد درباره کسب‌ و کار (About Business) با محوریت بررسی کسب‌ و کار نئوبانک بانکینو
اشتراک گذاری با :

تاریخ انتشار: چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱

نخستین رویداد از سلسله رویدادهای درباره کسب‌وکار(About Business) با محوریت بررسی کسب‌وکار نئوبانک «بانکینو» عصر روز دوشنبه 28شهریورماه جاری در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود.

به گزارش آژانس ارتباطات گرا، گفت‌وگو و کنکاش درباره چالش‌های کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال و تحلیل فراز‌وفرود آن‌ها از زمان پیدایش و در مسیر توسعه، باعث رشد دانش و تجربه جمعی اهالی زیست‌بوم نوآوری می‌شود و به ساخت جامعه‌ای خلاق و مبتنی بر توسعه انسانی پایدار، کمک می‌کند.

از آنجایی که هر کسب‌وکاری قصه‌ای برای تعریف کردن دارد، قصد رویدادAB (About Business) این است که پای قصه کسب‌وکارها بنشیند، داستان‌های موفقیت آن‌ها را بشنود و درباره راهکارهای برطرف‌کردن چالش‌ها گفتگو کند.

در این راستا نخستین رویداد از سلسله رویدادهای درباره کسب‌وکار(About Business) با محوریت بررسی کسب‌وکار نئوبانک «بانکینو» و تجربیات و چالش‌های موجود در فناوری‌های مالی کشور، برگزار می‌شود.

در این رویداد، تجربیات کسب‌وکار نئوبانک «بانکینو»، دلایل موفقیت‌ها و شکست‌ها و نیز نقطه عطف این کسب‌وکار با حضور محسن زادمهر مدیرعامل بانکینو مورد بررسی و تحلیل قرار می‌گیرد.

تحلیل مزیت‌ها و تمایز بانکداری سنتی و نئوبانک، مروری بر اتفاقات بانکداری دیجیتال و رشد صنعت فین‌تک و فناوری‌های مالی از دیگر موضوعاتی است که قرار است در این رویداد مطرح شود.

اولین رویدادAB‌ با همکاری مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم و مکتب فناپ عصر روز دوشنبه ۲۸شهریورماه جاری از ساعت 17 تا 19 در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود.

این رویداد از طریق تلویزیون اینترنتی آیو به صورت آنلاین پخش می‌شود و علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و حضور میتوانند به این لینک مراجعه کنند.

برچسب‌ها:
آیو
بانکینو
حوزه اقتصاد دیجیتال
خدمات نوین مالی و پرداخت (فین‌تک)
رویدادهای درباره کسب‌وکار
رویدادهای درباره کسب‌وکارAbout Business
نئوبانک

تمام حقوق این سایت متعلق به دانشگاه خاتم می‌باشد.