پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۸
8 +

تاریخ انتشار: دوشنبه ۶ تیر ۱۴۰۱

مراسم تقدیر از چهار استاد دانشگاه خاتم که به مقام دانشیاری ارتقا پیدا کردند، دوشنبه ۶ تیر ماه، در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه برگزار شد. در ابتدای مراسم آقای دکتر محمودیان معاون توسعه و منابع دانشگاه خاتم ارتقای چهار تن از اساتید این دانشگاه را به کلیه‌ی اعضای دانشگاه خاتم تبریک گفتند.

وی افزود: از ابتدای تأسیس دانشگاه، هدف ما ارتقای دانشگاه خاتم در رتبه‌بندی جهانی در میان دانشگاه‌های معتبر بوده است. ارتقای دانشگاه در گرو ارتقای اساتید آن است. آقای دکتر شریعت سخنران بعدی به سیر تاریخی شکل‌گیری وزارت علوم و هیئت‌های ممیز اشاره کرده و فرمودند اکنون برای عضویت در هيئت علمی چهار بعد، آموزشی، پژوهشی، اجرایی و فرهنگی مورد بررسی قرار می‌گیرد‌.

همچنین آقای دکتر ربانی سخنران دیگر مراسم و مدیر گروه صنایع دانشگاه خاتم درباره‌ی روند بررسی پرونده‌های چهار استادی که به مقام دانشیاری دست‌یافته‌اند، توضیح داده و ضمن برشمردن نقاط قوت این چهار استاد فرمودند: هيئت ممیزه‌ی این چهار استاد  متعلق به دانشگاه الزهرا بوده و تا تابستان ۱۴۰۰ کلیه‌ی امور برای ارتقا به دانشیاری پیش‌رفته بود که با تغییر دولت  و تغییرات در وزارت علوم روند کمی طولانی‌تر گردید. این استاد دانشگاه افزود: چهار استاد ما از میانگین‌های لازم در هيئت ممیزه بالاتر بودند و امید‌ داریم به زودی شاهد ارتقای سایر استادان دانشگاه خاتم به دانشیاری و مدارج بالاتر باشیم. همچنین آقای دکتر رضوی نماینده‌ی چهار استادی که به مقام دانشیاری نائل شده‌اند در این مراسم عنوان داشتند: با کمک آقای دکتر مجید قاسمی و تسلطی که به قوانین داشتند و همدلی‌های همه‌ی اعضا و پرسنل به ویژه آقای دکتر شریعت و خانم دکتر حجازی این موفقیت حاصل شد و در پایان از این عزیزان تشکر کردند.

آقای دکتر قاسمی رئیس دانشگاه خاتم نیز ضمن ابراز خشنودی از این ارتقا آن را توفیق الهی دانسته و ادامه دادند: با اینکه هيئت ممیزه خارج از دانشگاه خاتم بود اما روندی بسیار همدلانه را شاهد بودیم. وی تاکید کرد: امروز گویی فرزندان خودم در دانشگاه قبول شده‌اند و امیدوارم در ادامه شاهد موفقیت‌های بیشتر استادان و دانشجویان دانشگاه خاتم باشیم.

آقای دکتر محقق داماد در سخنرانی پایان مراسم بیان داشتند: معلمی و استادی عشق است و امیدواریم با همدلی همه‌ی مسائل را در کشور حل کنیم. در انتها با حضور آقایان دکتر قاسمی، دکتر شریعت، دکتر انوری و دکتر محقق داماد از خانم‌ها دکتر کولایی، دکتر معنوی‌زاده و آقایان دکتر رضوی و دکتر مجیدی  تقدیر گردید.

دانشگاه الزهرا
دانشیار