یک‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۱ - ۰۱:۵۳
اختتامیه اولین دوره مدیریت کسب وکار فناوری مالی (Fintech MBA) در دانشگاه خاتم 1401
اشتراک گذاری با :

تاریخ انتشار: پنج‌شنبه ۲ تیر ۱۴۰۱

مراسم اختتاميه اولین دوره مدیریت کسب وکار فناوری مالی  Fintech MBA  دانشگاه خاتم برگزار شد.

امروز پنجشنبه ۲ تیرماه ۱۴۰۱ مراسم اختتاميه اولین دوره مدیریت کسب وکار فناوری مالی Fintech MBA در دانشگاه خاتم با حضور اساتید و شرکت‌کنندگان دوره در سالن امام رضا(ع) دانشگاه خاتم برگزار شد.

در این مراسم ابتدا مژگان قاسمی از شرکت‌کنندگان دوره درباره استارت‌ آپ لیموناد در حوزه  بیمه (اینشورتک) سخنرانی کرد و دلایل برتری این استارت‌اپ را برشمرد. او اظهار کرد: این استارتاپ براساس اقتصاد رفتاری شکل گرفته است و با استفاده از ربات‌های چت جهت بررسی ادعای بیمه‌گذاران توانسته صد برابر از رقبای خود، در امتیاز کسب داده پیشی‌ بگیرد.

این سخنران ادامه داد: لیموناد برخلاف شرکت‌های بیمه سنتی که ۳۵ درصد از مبلغ بیمه را به خود اختصاص می‌دهند ۲۵ درصد از مشتری می‌گیرد و باقی مبلغ را به خیریه‌ای که مشتری در ابتدا انتخاب می‌کند، می‌بخشد. بنابراين به این شکل اعتماد سازی می‌کند درحالی که به‌ طور سنتی مردم به بیمه در دنیا اعتماد ندارند.

سخنران بعدی دکتر سعید احمدی پویا مشاور کسب و کار شرکت فناپ و از اساتید این دوره با موضوع مبانی فناوری بیمه (اینشورتک) بود. احمدی پویا گفت: ضریب نفوذ بیمه در ایران ۲ درصد است که نشان می‌دهد اکوسیستم بیمه در ایران بسیارکوچک و بیشتر در حوزه فروش است.

او در ادامه به چک لیست لازم برای یونیکورن شدن در صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: طراحی دقیق کسب وکار، ایجاد یک ارزش و پیشنهاد هیجان‌ انگیز برای مشتری، ایجاد تمایز، محاسبه دقیق بهای محصول بر اساس میزان ارزشی ایجاد شده برای کاربران، رقابتی بودن، شفافیت رفتار بازار، انتخاب کانال‌های فروش مناسب برای محصول، تامین مالی مطمئن، راه اندازی کمپین تامین مالی جمعی، اسکیل‌ آپ شدن، آگاه بودن از فناوری Fintech  و رشد محور بودن و برهم افکن بودن تاکید کرد.

در ادامه او به ده استارتاپ یونیکورن‌ در امریکا اشاره کرد و مزایای هر یک را برشمرد. سخنران بعدی این مراسم بهار شریفیون مدیرعامل و بنیانگذار بیمه دات کام بود که به فرایند شکل‌گیری این استارت‌ آپ اشاره کرد. شریفیون گفت در سال ۹۵ چند ماه به بررسی ایده، چالش‌ها و فرصت‌های پیشرو پرداختیم.

او درباره چالش‌های که در شروع با آن مواجه بودند که همچنان نیز ادامه دارد پرداخت و گفت: در دنیا شرکت‌های بیمه هستند که بانک‌ها را پایه‌گذاری می‌کنند؛ اما در ایران برعکس است و بزرگترین چالش ما شرکت‌های بیمه بزرگ بودند که حاضر نبودند در کنار شرکت‌های کوچک قرار بگیرند. او افزود: با گفتگوهای زیاد با این شرکت‌ها و زمانی که دیدند سهم آنان در بازار به دلیل حضور بیمه‌ دات‌ کام کمتر شده اقناع  شدند که با ما همکاری کنند.

مدیرعامل بیمه دات‌ کام  به نبود زیرساخت‌های لازم مانند داده‌ ثبت شده برای پیشبرد صنعت بيمه در ایران اشاره کرد. همچنین گفت چالش دیگری که بیمه‌ دات کام در پی رفع آن با فرهنگسازی‌ است نبود اعتماد و اعتقاد به بیمه در کشور است. شریفیون در این باره گفت: در بخش بیمه شخص ثالث که برای همه اجباری است از ۲۷ تا ۲۸ میلیون پلاک خودرو ثبت شده و فعال فقط ۲۲ درصد بیمه شخص ثالث، ثبت شده است.

او در پایان به طرح‌های این استارتاپ در بیمه وسایلی مانند گوشی هوشمند و لپ‌تاپ با گفتگو با واردکنندگان و همکاری شرکت‌های بیمه اشاره کرد.

در انتهای این مراسم دکترسید رضا جلال‌زاده عضو هیئت علمی و مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم درباره برگزاری اولین دوره Fintech MBA توضیح داد و گفت: این دوره در ۴32 ساعت با استفاده از به‌روزترین سرفصل‌های (سیلابس) درسی دانشگاه‌های معتبر دنیا با همکاری شرکت فناپ طراحی و اجرا شد. این عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: هدف ما با اجرای این دوره استخراج سرفصل‌های آموزشی نظامند و بروز Fintech بعد از چند دوره برگزاری و پایش و بازنگری جهت دریافت مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقيقات و فناوری برای این دوره است.

او در انتها اظهار کرد برنامه‌ریزی برای این دوره سبب پایه‌گذاری مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم شده است. اساتید اولین دوره Fintech آقایان جلال‌زاده، احمدی پویا، جوانمردی و خانم‌ها میرزایی، افسری بودند. دوره مدیریت کسب وکار فناوری مالی به مدت ۴3۲ ساعت از آذر ۹۹ به همت مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم اجرا شد که امروز ۲ تیر ماه به پایان رسید.

برچسب‌ها:
Fintech