دومین رویداد فناورنه Fintechfest در دانشگاه خاتم برگزار شد

۱۳۹۵/۱۲/۲۱

دومین رویداد فناورنه Fintechfest در دانشگاه خاتم برگزار شد

دومین رویداد فناورنه Fintechfest در دانشگاه خاتم

رویداد فین تک فست در مراسمی با حضور رییس سازمان انرژی اتمی ایران، رییس دانشگاه خاتم و مدیرعامل بانک پاسارگاد ، مدیر عامل فناپ و برخی از مدیران این مجموعه در دانشگاه خاتم برگزار شد.

دکتر مجید قاسمی رییس دانشگاه خاتم و مدیرعامل بانک پاسارگاد نیز در این رویداد گفت: رویداد فین تک فست فضای مناسبی برای بالقوه کردن ایده‌های نوآورانه جوانان ایرانی است.

دومین رویداد فناورنه Fintechfest در دانشگاه خاتم

وی افزود: شرکت فناپ سرمایه‌گذاری‌های عظیمی رو جوانان کرده است و دلیل اصلی آن، این است که ایران نیازمند یک فرهنگ دانش‌ بنیان است و دانش در دنیا بسیار جلوتر از ایران است از این‌ رو جوشش علم در ایران بهترین رویکرد برای حرکت در مسیر پیشرفت و توسعه است.

قاسمی تصریح کرد: گروه مالی پاسارگاد رویکرد فناوری را در پیش‌ گرفته است از این‌ رو توجه و حمایت از فعالیت فین تک و استارت آپ‌ها را سرلوحه کار خود قرار داده است از این‌ رو در مجموعه بانک پاسارگاد عشق با فرهیختگی ترکیب‌ شده تا دانش نخبگان این مجموعه به جوانان علاقه‌مند به دانش و خلاقیت عرضه شود.

وی ادامه داد: تمام نیروی انسانی فعال در بخش مطالعات و تحقیقات بانک پاسارگاد از جوانان موفق هستند و این بانک همواره از نیروهای جوان با استعداد بهره‌برداری می‌کند.

قاسمی خاطرنشان کرد: بانک پاسارگاد در ابتدای سال ۹۶جشن غیرت، برگزار می‌کند زیرا با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و فضای حاکم بر شبکه بانکی فعالیت در این بخش بسیار سخت است.

مدیر عامل بانک پاسارگاد ادامه داد: فرهنگ نوآورانه و فرهیختگی با عشق در کشور شکل‌ گرفته است از این‌ رو مجموعه بانک پاسارگاد با برگزاری رویداد فینتک فست، عشق و علم تلفیق کرده است.

وی یادآور شد: جوانانی که در این رویداد شرکت کرده‌اند و می‌خواهند ایده‌های خلاقانه خود را به عرصه ظهور برسانند و مجموعه بانک پاسارگاد نیز زمینه را برای این جوانان فراهم می‌کند تا به دنیا نشان دهیم ایرانی بی‌همتا است.

مدیرعامل بانک پاسارگاد با بیان این‌ که دانشگاه خاتم در سال ۹۰ به بانک پاسارگاد اهدا شد، گفت: این موسسه آموزشی در بین ۳۷۰ موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی دیگر در رتبه اول قرار دارد در حالی‌ که مجوز این موسسه برای دانشگاه در سال‌       ۹۴اخذ شده و این دانشگاه در عرض این مدت کم توانسته به این رتبه دست یابد.

وی افزود: دانشگاه خاتم نقطه اتکایی برای تمام ایده‌های نوآورانه خواهد بود و همچنین شرکت فناپ نیز در بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور پیشران و مرکز نوآوری فناپ نیز جزو مراکز موفق است. از این‌ رو جوانان باید در این مرکز فعالیت کنند تا به موفقیت برسد و این مجموعه هم پشتیبان آنها خواهد بود.

در ادامه مراسم، یک ساعت به شرکت کنندگان مهلت داده شد تا به تیم سازی بپردازند و بتوانند افراد مورد نیاز خود از جمله برنامه نویسان، طراحان تجربه و رابط کاربری و متخصصان کسب و کار انتخاب کنند با تشکیل تیم های  ۴تا ۶نفری، آماده رقابت و رویارویی با چالش‌های مسابقه فین تک فست شوند.

این رویداد با هدف حمایت و تجاری‌سازی ایده‌های نو، حل مسائل جدید و معرفی استارتاپ‌های حوزه بانکداری، پرداخت الکترونیکی و بورس با همکاری بانک پاسارگاد و شرکت فناپ و با حمایت شرکت‌های ‌اتیک و داتین در حال برگزاری است و تا ۲۰اسفند ماه ادامه دارد. در پایان این رویداد به سه ایده برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

رویداد فین تک فست تا تاریخ ۲۰ اسفندماه با انتخاب برترین ایده‌ها ادامه خواهد داشت. در ادامه به این رویداد و بخش‌های آن نگاهی داریم:

فین تک، کاربرد نوآوری‌های فناورانه در ارائه خدمات مالی است که شرکت فناپ با همراهی بانک پاسارگاد و شرکت های اتیک و داتین این رویداد را همچون سال گذشته در قالب نخستین جشنواره و دومین رویداد نوآورانه فین تک برگزار می کنند.

طی این مراسم Pekka Honkanen، عضو هیئت مدیره گروه مالی ST۱ فنلاند در رابطه با تاریخچه فین تک و کاربرد آن و گسترده شدن حامیان و کاربرد آن برای زندگی راحت‌تر صحبت‌هایی کاربردی داشت.

در ادامه افتتاحیه رویداد فین تک فست، از صاحبان ایده‌ خواسته شد تا در مدت زمان یک دقیقه، به صورت بسیار مختصر توضیحی از فعالیت و ایده خود برای حضار ارائه دهند تا بتوانند نظر داوران را به خود جلب کنند.

در بخش استارت آپ وان این جشنواره ۴۵ ایده ارائه شد که از میان آنها ۱۶ایده توانستند به مرحله بعدی راه پیدا کنند. ۱۶ ایده که در بخش هک وان حضور خواهند داشت و با یکدیگر رقابت دارند، به شرح زیر است:

ایده شماره ۱۹ با نام کرور کارت
ایده شماره  ۸ با نام دهکده ارزوها
ایده شماره ۱۳ با نام فست پی
ایده شماره ۴۴ با نامکالا به کالا
ایده شماره ۳۰ با نام نگهبان هوشمند حساب
ایده شماره ۳۳ با نام فوری طور
ایده شماره ۷ با نام دخل و خرج
ایده شماره ۱۰ با نام بیلیونر
ایده شماره ۱۷ با نامz pay
ایده شماره ۴۱ با نام اکانت خانواده
ایده شماره ۲۵ با نام بانک نوتیف
ایده شماره ۳۵ با نام نوتیفایر
ایده شماره ۲۶ با نام /باشگاه سرمایه
ایده شماره ۹ با نام مارکت ان وی
ایده شماره ۱۶ با نام شناسه
ایده شماره ۲۴ با نام چکاد

دومین رویداد فناورنه Fintechfest در دانشگاه خاتم

در بخش دوم این جشنواره، آیت الله محقق داماد؛ رییس هیات امنای دانشگاه خاتم گفت: کشور در حال حاضر دارای زیر ساخت‌های مناسب و افراد بسیار توانمندی است از اینرو باید از سختی‌ها و مشکلات با تفکر گذشت و به فکر آینده بود.

دومین رویداد فناورنه Fintechfest در دانشگاه خاتم

همچنین جناب آقای دکتر علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران طی سخنانی ابراز امیدواری کردند که ایران در آینده ای نزدیک به واسطه چشمه های جوشان علمی در داخل کشور پیشرفت سریعی کند و به آنچه استحقاق دارد برسد.

Fintechfest
دانشگاه خاتم