اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی(جدید)

۱۳۹۷/۶/۱۹

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی(جدید)

اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی دوره کارشناسی در نیمسال اول سال تحصیلی 98-1397 (دانشجویان جدیدالورود)

پذیرفته‌شدگان از ساعت 12 روز یکشنبه مورخ 1397/06/25 لغایت ساعت 15 روزسه شنبه 1397/06/27 با مراجعه به آدرس ذیل می‌توانند جهت انجام مرحله اول ثبت نام اقدام نمایند(دقت کنید سیستم به حروف بزرگ و کوچک حساس است) :

http:\\onlinereg.khatam.ac.ir:7003/Applicant

مرحله اول پذیرش بر خط : بار گذاری (آپلود):

پذیرفته شدگان جهت تکمیل اطلاعات و بار گذاری (آپلود) مدارک خود با وارد نمودن شناسه کاربری و کلمه عبور به شرح ذیل وارد سایت شوید:

شناسه کاربری: شماره داوطلبی پذیرفته شده؛

کلمه عبور: کد ملی پذیرفته شده؛

(کد ملی باید بدون خط تیره درج گردد)؛

پذیرفته‌شدگان ابتدا باید فرم اطلاعات اولیه را کلیک کرده و نسبت به تکمیل اطلاعات درخواستی اقدام و در انتها تیک گزینه (تعهد می‌کنم که اطلاعات فوق کاملا صحیح است و هرگونه عواقب ناشی از عدم صحت اطلاعات را بر عهده خواهم گرفت) را زده و سپس دکمه ثبت را کلیک کرده و وارد صفحه بار گذاری (آپلود) مدارک شوند.

توجه : پذیرفته‌شدگان می‌بایست اطلاعات مربوط به دوره دبیرستان (متوسطه و پیش‌دانشگاهی) خود را در قسمت سوابق تحصیلی ثبت نمایند.

جهت بار گذاری (آپلود) مدارک، باید فایل اسکن شده مدارک با فرمت Jpg باشد و حجم هر فایل می‌تواند حداکثر 200 کیلو بایت باشد.

مدارک اسکن شده لازم برای انجام ثبت نام الکترونیکی به شرح ذیل می‌باشد:

1. عکس 4*3 جدید؛
  2. صفحه اول شناسنامه؛
  3. کارت ملی؛
  4. اصل مدرک دیپلم و پیش‌دانشگاهی؛
  5. کارت پایان خدمت برای پذیرفته‌شدگان آقا در صورتی که خدمت انجام شده و یا معافیت اخذ نموده باشند.

توجه: در بار‌گذاری (آپلود) مدارک دقت کنید، پس از تأیید، امکان ویرایش مدارک بار گذاری (آپلود) شده وجود ندارد.

پس از اتمام بار‌گذاری (آپلود) مدارک گزینه "اینجانب صحت کلیه مدارک و اطلاعات مندرج را تعهد نموده و هرگونه عواقب ناشی از عدم صحت اطلاعات را به عهده خواهم گرفت" تیک زده و دکمه ثبت را بزنید.سپس کلید اعلام اتمام عملیات توسط متقاضی را زده و در نهایت با زدن دکمه چاپ تأییدیه ثبت نام وارد منوی چاپ فرم تأییدیه بشوید و با زدن کلید Pdf نسبت به چاپ فرم اقدام نمایید.

مرحله دوم پذیرش بر خط : پرداخت شهریه:

پذیرفته‌شدگان با وارد کردن آدرس ذیل وارد پرتال دانشجویی دانشگاه خاتم شوید(دقت کنید سیستم به حروف بزرگ و کوچک حساس است) :

در پنجره باز شده ، می‌بایستی از شماره داوطلبی درج شده در تأییدیه به عنوان نام کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور استفاده نمایید. پس از ورود به سیستم پذیرفته شده می‌بایست طبق دستورالعمل ذیل و با استفاده از شماره کارت و رمز دوم نسبت به پرداخت شهریه اقدام نماید(توجه داشته باشید پس از پرداخت وجه در مرحله آخر دکمه" تکمیل فرایند خرید" را حتما کلیک نمایید).

توجه : پرداخت شهریه شامل شهریه ثابت ، شهریه متغیر و 1،000.000 ریال هزینه تشکیل پرونده می‌باشد.

پس از پرداخت شهریه واحدهای درسی به شما  تخصیص داده شده و ثبت می‌گردد.

دستورالعمل پرداخت شهریه:

دانشجو ابتدا تب ثبت نام را انتخاب و بعد  با کلیک منوی مدیریت مالی نیمسال‌های دانشجو، دکمه پرداخت الکترونیک  را کلیک نموده ، دکمه ادامه را زده وارد پنجره ثبت هزینه‌ها می‌شوید و در پایان باز دکمه پرداخت الکترونیک را زده وارد درگاه پرداخت گردند.

در مرحله آخر پس از پرداخت کامل شهریه دانشجو می‌تواند از طریق منوی مشاهده آخرین وضعیت تبت نام (ترم جاری) گزارش چاپ برگ انتخاب واحد خود را دریافت و چاپ نماید.

" پذیرفته‌شدگان گرامی با در دست داشتن برگه انتخاب واحد و مدارک مورد نیاز که در اطلاعیه ثبت نام حضوری خواهد آمد روزهای دوشنبه و سه‌شنبه مورخ 26 و 27 شهریور ماه از ساعت 8 الی 12 و 13.30 الی 15 جهت تشکیل پرونده فیزیکی و نهایی کردن انتخاب واحد خود باید به دانشگاه خاتم واقع در خ ملاصدرا ، شیراز شمالی ، حکیم اعظم پلاک 30مراجعه نمایند.

امور آموزش

1397/06/21