اطلاعیه شماره 2: داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه خاتم

اطلاعیه شماره 2: داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه خاتم

اطلاعیه شماره 2

داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه خاتم

نظر به درخواست‌های مکرر داوطلبان گرامی، تاریخ آزمون کتبی دکتری تخصصی حسابداری به یکشنبه 2 تیرماه 1398 موکول شد.

داوطلبان مصاحبه دکتری لطفا به نکات ذیل توجه کنید:

ثبت‌نام اولیه کلیه داوطلبان از لینک ذیل و با دریافت کد رهگیری انجام می‌پذیرد (آخرین مهلت دریافت کد رهگیری  تا ساعت 12 ظهر، روز چهارشنبه 22 خرداد 1398)

• بدیهی است منحصراً داوطلبانی می‌توانند جهت ارزیابی تخصصی (مصاحبه / آزمون) در هر کد رشته محل به دانشگاه مراجعه نمایند که ثبت‌نام آن‌ها از لینک فوق انجام شده باشد.

• تحویل پرونده و مدارک مورد نیاز (در اطلاعیه اول موجود است) تا دوشنبه 13 خرداد 1398 تمدید شد. مدارك مورد نیاز می‌بایست (به‌صورت اسکن شده در یک CD و پرینت در یک زونکن) ساعت 8 الی 13 به اداره آموزش دانشگاه خاتم-  سرکار خانم مشایخی- در طبقه 4- شماره تماس 89174041 تحویل شود.

• مدارک تحویل شده پیش از انجام مصاحبه مورد بررسی کارگروه‌های علمی دانشگاه قرار خواهند گرفت. درصورت عدم امکان تحویل مدارک در موعد مقرر، می‌توانید در روز آزمون کتبی تحویل نمایید.

• منتظر اطلاعیه‌های بعدی از طریق سایت دانشگاه خاتم باشید. جداول دقیق زمان‌بندی مصاحبه از همین طریق به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید.

• رشته دکتری معماری آزمون کتبی ندارد. کلیه رشته‌ها مصاحبه دارند.

مواد آزمون کتبی دکتری تخصصی حسابداری

روز و زمان برگزاری آزمون کتبی دکتری حسابداری

تئوری حسابداری

یکشنبه 2 /4/98

ساعت 9 الی 12 و 14الی 17

حسابداری مدیریت

حسابرسی

سه بخش در نوبت صبح

دو بخش در نوبت بعد از ظهر

پذیرایی  مختصر

تصمیم‌­گیری در مسائل مالی

زبان انگلیسی تخصصی

مواد آزمون کتبی دکتری تخصصی فلسفه

روز و زمان برگزاری آزمون کتبی دکتری فلسفه

فلسفه غرب-متن انگلیسی

یکشنبه 2 /4/98

بخش اول در نوبت صبح ساعت 9

فلسفه اسلامی-متن عربی

بخش دوم در نوبت بعد از ظهر ساعت 14

پذیرایی مختصر

محل برگزاري مصاحبه یا آزمون تخصصی:

• تهران میدان ونک خیابان ملاصدرا خیابان شیراز شمالی خیابان حکیم اعظم شماره 30, دانشگاه خاتم

• ساعت دقیق و روزهای انجام مصاحبه به تفکیک برای هر داوطلب در اطلاعیه‌های بعدی به اطلاع داوطلبان گرامی خواهد رسید.

تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی (بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی) را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته‌شدگان دانشگاه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آن‌ها به‌صورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آن‌ها از سوي دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.