شرایط ویژه دانشگاه خاتم برای رشته مواد،انرژي ها و فناوري های کوانتومی

۱۳۹۹/۶/۲۳

شرایط ویژه دانشگاه خاتم برای رشته مواد،انرژي ها و فناوري های کوانتومی

دوره مشترک بین‌المللی کارشناسی ارشد "مواد، انرژي‌ها و فناوري‌های کوانتومی (QMET)" به صورت انحصاری در دپارتمان فناوری­‌های همگرای دانشگاه خاتم با همکاری دانشگاه­‌های سوربن و پاریس- دیدرو فرانسه برگزار می‌شود.

این دوره ميان رشته‌ای، برای نخستين بار در کشور، در سال تحصيلی ۹۶-۹۷ پایه‌گذاری و اجرا گشت. هدف این دوره تربیت فناوران و ایده پردازان فناوری­‌های پیشرفته با تکیه بر مباحث آزمايشگاهی و صنعتی مربوط به علوم کاربردی و فناوري‌های نوظهور است.

اين دوره توسط اساتيد برجسته بین‌المللی با سابقه آموزشی-پژوهشی در عالی‌ترین دانشگاه‌های جهان به زبان انگلیسی برگزار می‌شود.

داوطلبین می‌توانند از دو طریق ثبت­ نام در کنکور سراسری و یا استفاده از سهمیه دانشجویان ممتاز برای مصاحبه اختصاصی این دوره ثبت‌نام کنند. دانشجويان پذيرفته شده دسترسي به پیشرفته‌ترین تجهيزات آزمايشگاهي جهان را در مراکز آزمایشگاهی مربوط به دوره و آزمایشگاه­‌های همکار در خارج از کشور خواهند داشت.

شرایط خاص رشته مواد انرژی و فناوری های کوآنتومی:

این دوره به صورت مشترک با همکاری دانشگاه سوربن فرانسه برگزار می‌شود.

پذیرش در این رشته غیرمتمرکز است و داوطلبان پس از شرکت در آزمون کارشناسی ارشد و آزمون ویژه دوره پذیرفته می‌شوند.

امکانات و تجهیزات موجود در آزمایشگاه‌های موسسه رهیافت‌های نوآور برتر پاسارگاد در اختیار دانشجویان این دوره قرار می‌گیرد.

همکاری با مراکز آموزشی و پژوهشی خارج از کشور در رشته‌های مرتبط برای دانشجویان تسهیل می‌شود.

دانشجویان شهرستانی می‌وانند جهت استفاده از تسهیلات اسکان درخواست نمایند.

داوطلبانی که اقدام به انتخاب رشته "مواد،انرژي‌ها و فناوري‌های کوانتومی (QMET)" نموده‌اند و در آزمون کنکور کتبی قبول شده‌اند برای انجام مصاحبه می‌بایست رزومه‌ی خود را به همراه ریز نمره‌ی دوره‌ی کارشناسی به آدرس register [at] piais.ir ارسال نمایند. پس از بررسی اولیه و تعیین تاریخ مصاحبه با ایشان تماس برقرار خواهد شد. برای کسب اطلاعات بيشتر با آدرس ایمیل ذکر شده و یا با شماره های 89174184 - 89174185 - 89174094 تماس حاصل نمایید.

• ثبت نام دانشجویان ورودی سال تحصیلی 1400-1399 در حال انجام است.

دانشگاه خاتم
دانشگاه های سوربن و پاریس