قرارداد توسعه‌ي دانشگاه خاتم در ناحیه‌ي نوآوری پردیس منعقد شد.

۱۳۹۹/۸/۱۹

قرارداد توسعه‌ي دانشگاه خاتم در ناحیه‌ي نوآوری پردیس منعقد شد.

قرارداد واگذاری زمین در پارک علم و فناوری پردیس به دانشگاه خاتم، به مساحت 17 هکتار در فاز نخست و تفاهم‌نامه‌ی واگذاری 30 هکتار دیگر در فاز‌های آتی، جهت ساخت و توسعه‌ی فضاهای آموزشی، پژوهشی و رفاهی برای دانشجویان منعقد شد.

به گزارش روابط‌ عمومی بانک‌ پاسارگاد، طی این قرارداد که در مراسمی با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، مجید قاسمی رییس دانشگاه خاتم و مهدی صفاری‌نیا رییس پارک علم و فناوری پردیس منعقد شد، مجموعه‌ی آموزشی، تحقیقاتی، پژوهشی و فناوری دانشگاه خاتم، تحت عنوان پردیس کارآفرینی رقابت‌پذیر، با سرمایه‌گذاری بانک پاسارگاد، در فاز 4 پارک علم و فناوری پردیس احداث خواهد شد.

این مجموعه با 10 دانشکده، هر یک در 5 گروه آموزشی، پذیرای 10 هزار دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی و تحصیلات تکمیلی خواهد بود. مرکز تحقیقات و فناوری فعالیت‌های نوبنیان با ظرفیت یک هزار پژوهش‌گر، کتاب‌خانه‌های تخصصی، سالن آمفی‌تئاتر مرکزی پردیس، سالن‌هایی جهت برگزاری آزمون‌های بین‌المللی و مجتمع‌های ورزشی، خوابگاهی، پذیرایی و رفاهی از دیگر بخش‌های این مجموعه خواهند بود.

گفتنی است در حال حاضر دانشگاه خاتم با حمایت بانک‌ پاسارگاد و بهره‌مندی از حضور استادان بنام و همچنین فضا و تجهیزات آموزشی به روز و پیشرفته، در زمره‌ی دانشگاه‌های مطرح کشور است. این دانشگاه با برگزاری دوره‌های موفق و همکاری با دانشگاه‌های معتبر جهان، توانسته‌ است در سطح بین‌المللی نیز مطرح شده و با عبور از سه نسل اول، در سطح نسل چهارم و پنجم دانشگاهی، کارآفرینان خلاق، رقابت‌پذیر و مقاوم را تربیت و به کشور عرضه کند.

دانشگاه خاتم
فضاهای آموزشی وپژوهشی و رفاهی