ثبت‌نام پذیرفته‌ شدگان مقطع کارشناسی

۱۳۹۳/۶/۱۸

ثبت‌نام پذیرفته‌ شدگان مقطع کارشناسی

ضمن تبریک به اطلاع پذیرفته‌ شدگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی 1394-1393 موسسه آموزش عالی خاتم می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب واحد در روزهای 23 و 24 شهریور ماه سال جاری به شرح ذیل انجام خواهد پذیرفت:

1. یک‌شنبه 93/06/23: گروه حسابداری
  2. دوشنبه 93/06/24: مدیریت امور بانکی

ثبت‌نام و تشکیل پرونده در دو مرحله انجام می‌پذیرد و کلیه‌ی پذیرفته‌شدگان محترم باید در هر دو مرحله شرکت نمایند:

* مرحله‌ي اول:

به صورت اینترنتی (غیرحضوري) می‌باشد و لازم است دانشجویان از روز پنج‌شنبه 93/06/20 به سامانه‌ي ثبت‌نام الکترونیکی (واقع در صفحه‌ي اصلی سایت دانشگاه به آدرس www.khatam.ac.ir) مراجعه و نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام نمایند.

- اسکن مدارك لازم براي انجام ثبت‌نام اینترنتی (غیرحضوري) شامل:

• عکس 4*3
  • تمامی صفحات شناسنامه
  • کارت ملی
  • مدرك دیپلم

(اسکن مدارك فوق با فرمت JPEG با کیفیت 150 dpi جهت ثبت‌نام الزامی است. ظرفیت هر یک از فایل‌ها حداکثر 150 KB باشد.)

- ورود به سامانه‌ي ثبت‌نام الکترونیکی

(براي ورود به سامانه‌ي آموزشی ناد حتما باید از مرورگر فایرفاکس استفاده نمایید.)

وارد نمودن شناسه و کلمه‌ي عبور:

• شناسه: کد ملی
  • کلمه‌ي عبور: کد ملی

(تذکر: کد ملی باید بدون خط تیره درج گردد.)

*مرحله‌ي دوم: ثبت‌نام حضوری

لازم به ذکر است حضور شخص پذیرفته شده و ارائه‌ي کامل مدارک ذیل در روز ثبت‌نام الزامی است.

• مدارک مورد نیاز برای مراجعه‌ي حضوری و ثبت‌نام پذیرفته شدگان در کلیه‌ي رشته‌ها مطابق برنامه‌ي ارائه شده به شرح زیر می‌باشد:

• اصل و یک نسخه کپی از مدرک دیپلم و مدرک پیش‌ دانشگاهی که تاریخ فراغت از تحصیل و معدل در آن قید شده باشد.
  • اصل و دو سری کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی.
  • شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری. برادرانی که مطابق ضوابط نیازمند صدور معافیت تحصیلی می‌باشند ملزم به ارائه‌ي 12 قطعه عکس 4*3 می‌باشند.
  • تکمیل و امضاء فرم‌های پیوست (فرم اطلاعات دانشجو، فرم تعهد ضوابط آموزشی و مالی) ارائه شده در سایت موسسه و تحویل آن در روز ثبت‌نام.
  • تهیه‌ي تاییدیه‌ي تحصیلی از دفاتر پستی و تکمیل و تحویل رسید آن در روز ثبت‌نام حضوری
  • اصل و یک سری کپی از کارت پایان خدمت یا معافیت برای پذیرفته شدگان مرد که دوره‌ي خدمت سربازی خود را به اتمام رسانده‌اند و یا دارای معافیت دائم و یا موقت هستند.
  • خواهشمند است از مراجعه در غیر از روزهای اعلام شده جداً خودداری فرمائید.
  • جهت تکمیل مدارک اطلاعیه‌های تکمیلی بعدی را حتماً پیگیری نمائید.
  • پرداخت شهریه‌ي ثابت و متغیر انتخاب واحد نیم‌سال اول 94-1393 در روز ثبت‌نام به صورت نقدی و یا از طریق کارت بانکی الزامی است.
  • مبلغ 150000 ریال بابت هزینه‌های ثبت‌نام و صدور کارت دانشجویی دریافت می‌گردد.
  • ساعات مراجعه جهت ثبت‌نام حضوري: 8:30 الی 15:30 می‌باشد.
  • تاریخ شروع کلاس‌های دانشجویان کارشناسی ورودی 93 از تاریخ 93/06/29 می‌باشد.

فرم اطلاعات دانشجو

فرم تعهد ضوابط آموزشی و مالی