سخن‌رانی حسین اخلاق پور با عنوان داده‌های بزرگ غیرمتمرکز خودمختار

۱۳۹۵/۵/۱۸

سخن‌رانی حسین اخلاق پور با عنوان داده‌های بزرگ غیرمتمرکز خودمختار

دانشگاه خاتم برگزار می‌کند:

عنوان سخن‌رانی:

داده‌های بزرگ غیرمتمرکز خودمختار

چکیده

صنعت فناوری اطلاعات در دنیا در آستانه‌ی یک تحول جدی است. رشد اینترنت اشیاء، ژنتیک، ماشین‌های خودران (بدون راننده)، ربات‌های خودمختار و  تاثیر آن در صنایع دیگر و آینده‌ی تکنولوژیک دنیا غیرقابل‌انکار است . برای استفاده و مشارکت در این تکنولوژی‌های استراتژیک باید این گروه خاص از صنایع را موشکافی کرده و تکنولوژی پایه‌ی آن‌ها را شناخت. از جمله این تکنولوژی‌های پایه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• نگهداری و تحلیل داده‌های بزرگ  Big Data Platforms
  •  یادگیری ماشین و به خصوص Deep Reinforcement Learning
  •  تحلیل بهنگام Real Time Analytics
  • محاسبات لبه واریا‌مه‌وار Edge Computing or Fog Computing

در این ارائه ما این تکنولوژی‌ها را مرور می‌کنیم  و کاربردهای آن‌ها را در برخی موارد خاص زیر بررسی می‌کنیم:

•  پیش‌بینی و پیش‌گیری خرابی  Failure Detection and Prevention
  • مدیریت تقلب و نشت در آمد Fraud Management and Revenue Assurance
  • سکانس دی‌ان‌ای DNA Sequencing
  • مدیریت سلامت Public Health Management

سخن‌ران: حسین اخلاق‌پور

(مدیر نرم‌افزار در شرکت ژنتیکی GenapSys)

Biography

Hossein Akhlaghpour has near two decades of experience leading enterprise scale software applications in the e-commerce, finance, and healthcare industries. He led development of entire software stack at GenapSys and played a key role in planning and management of the development of GenapSys DNA Sequencer. Prior to joining GenapSys, Hossein was a technical manager leading the development of one of the top three strategic products at Velti, an advertisement multi-channel tracking system that could handle 50 billion records per month and provided big data analytics to Velti’s partners. As a senior architect at eBay, Hossein was responsible for the development of an application that processed 200 million deals daily and integrated with more than 100 partners. The system used a cluster of in-house Hadoop based servers and processed more than one Terabyte of data daily. In the past, Mr. Akhlaghpour has led teams of onsite/offshore developers and managed two multimillion dollar projects using agile and scrum methodology.

زمان: دوشنبه 1395/5/25 ساعت 11 صبح

مکان: دانشگاه خاتم، سالن امام رضا (ع)

از کلیه‌ی دانشجویان گرامی و سایر علاقه‌مندان دعوت می‌شود که در سخن‌رانی حضور یابند

علاقه‌مندانی که مایل به ملاقات در زمینه‌ی تحقیقات علمی هستند
می‌توانند جهت هماهنگی وقت ملاقات با شماره‌ی تلفن 89174004 تماس بگیرند.

آدرس:  تهران، خیابان ملاصدرا، خیابان شیراز شمالی، خیابان حکیم اعظم، پلاک 30، دانشگاه خاتم

www.khatam.ac.ir

حسین اخلاق پور