آغاز به کار اولین دوره‌ي تخصصی مدیریت کسب‌وکار فناوری مالی (Fintech MBA) در دانشگاه خاتم

۱۳۹۹/۹/۸

آغاز به کار اولین دوره‌ی تخصصی مدیریت کسب‌وکار فناوری مالی (Fintech MBA) در دانشگاه خاتم

نظر به رشد روزافزون فناوری‌های مالی، لزوم تربیت مدیران کارآمد و تامین و پرورش نیروی انسانی متخصص، دانشگاه خاتم اولین دوره‌ي تخصصی مدیریت کسب‌وکار فناوری مالی را در قالب ۴۵۰ ساعت آموزشی و منطبق با جدیدترین سرفصل‌های آموزشی حوزه‌ي فین‌تک در سطح جهان و با بهره‌گیری از مجرب‌ترین اساتید مالی و فناوری با ظرفیت ۲۵ نفر آغاز می‌نماید.

به گزارش مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم این دوره‌ی یک ساله شامل ۱۸ درس (۱۲ درس اصلی و ۶ درس تخصصی) و ۲ کارگاه آموزشی خواهد بود و در طول دوره از نمونه‌های عینی و مطالعه‌ي موردی استفاده خواهد شد. همچنین در پایان به دانش‌پذیرانی که دوره را با موفقیت به اتمام برسانند، مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه خاتم اعطا خواهد شد. با توجه به تکمیل ظرفیت زودهنگام و محدودیت‌های مرتبط به شيوع ويروس کرونا، این دوره با تکیه بر توانمندی‌ها و زیرساخت‌های فناوری اطلاعات موجود در دانشگاه به صورت آنلاین و بر بستر سامانه آموزش‌های مجازی برگزار خواهد شد.

مرکز آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی دانشگاه خاتم در نظر دارد با عنایت به اهمیت برگزاری دوره‌هایی کارآمد و با بازدهی بالا، امکان ارائه‌ی دوره‌ی دوم مدیریت کسب و کار فناوری مالی را با حفظ کیفیت مطلوب برای متقاضیان فراهم آورد. لذا از علاقه‌مندان درخواست می‌شود جهت ثبت‌نام در دوره‌ی جدید با ایمیل Training@khatam.ac.ir و شماره‌ي تلفن ۸۹۱۷۴۰۶۹-۰۲۱ با ما در ارتباط باشند.

Fintech MBA
Fintech MBA دانشگاه خاتم