آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی (دوره‌ی دوم)

۱۴۰۰/۲/۱۲

آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی (دوره‌ی دوم)

آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی

دوره‌ی يك ساله‌ی مدیریت کسب‌وکار فناوری مالی (Fintech MBA) دانشگاه خاتم که شامل 450 ساعت آموزش در مباني كليدي فناوري مالي، رگولاتوري در صنعت مالي، مديريت و كسب‌وكار فين‌تك است؛ در دو گرايش تخصصي بانك و بيمه و  بازار سرمايه برگزار می‌گردد.

مزيت‌هاي دوره:

• آموزش مجازي و دسترسي به فايل ويدويي جلسات در تمام طول دوره؛

• استفاده از نمونه‌هاي عيني و مطالعه‌ی موردی در پايان هر درس؛

• حضور اساتيد برتر در زمينه‌ی فناوري و مالي؛

• مدرك معتبر و مورد تاييد وزارت علوم از دانشگاه خاتم.

شرايط عمومي و اختصاصي پذيرش:

• آشنايي كافي با زبان انگليسي؛

• دارا بودن حداقل 5 سال سابقه‌ی مديريتي در حوزه‌ی فناوري اطلاعات و ارتباطات يا دارا بودن مدرك كارشناسي در رشته‌هاي مرتبط؛

تمامي داوطلبان پس از احراز شرايط، ارزيابي و مصاحبه‌ی تخصصي پذيرش خواهند شد.

شهريه‌ی دوره:

ميزان سرمايه گذاري شما در دوره 25,000,000 تومان مي‌باشد.

• تخفيف شهريه براي ثبت‌نام گروهي و سازماني؛

• امكان پرداخت اقساطي؛

مخاطبان دوره:

• كارآفرينان و مديران اجرايي كه درصدد به دست آوردن دانش جهت تدوين استراتژي در زمينه‌ی فين‌تك هستند.

• متخصصان و كارشناسان ارشد كه در حوزه‌هاي مرتبط با خدمات مالي مانند بانك و بيمه و بازار سرمايه فعاليت دارند.

• استارت‌آپ‌هايي كه به دنبال رشد خود به وسيله‌ی ابزارهاي فين‌تك هستند كه بتواند موجب خلق ارزش براي شركت آن‌ها شود.

• مشاوران حوزه‌ی مالي كه در جستجوي ارائه‌ی راه‌حل‌هاي پيش‌رو به مشتريان خود در حوزه‌ی فين‌تك هستند.

• شركت‌هاي نرم‌افزاري كه مشترياني در بخش خدمات مالي دارند.

• محققان و افراد علاقه‌مند كه به دنبال كسب مهارت‌هاي لازم براي فعاليت در حوزه‌ی فين‌تك هستند.

ساختار کلی دوره‌ی مدیریت کسب‌وکار فناوری مالی:

• نظام آموزشی این دوره، مطابق با مصوبات و آیین‌نامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد.

• تمامی دروس این دوره در 24 ساعت برگزار می‌شوند و در مجموع 18 درس شامل 12 درس اصلی و 6 درس اختصاصی از گرایش می‌باشد که مجموعا 432 ساعت طی دوره خواهد بود. 2 کارگاه آموزشی به میزان حداقل 20 ساعت آموزشی در حاشیه‌ی دوره برگزار خواهد شد.

• طول دوره برابر 1 سال می­‌باشد.

• باتوجه به وضعیت شیوع کرونا و حفظ سلامت دانشجویان، دوره‌ به صورت آنلاین برگزار می‌شود. نکته‌ی حائز اهمیت امکان استفاده از دوره برای علاقه‌مندان ساکن شهرستان است که یک فرصت عادلانه و برابر، برای آموزش در حوزه‌ی تخصصی و در سطح کلان کشور است.

• تمامی کلاس‌ها ضبط می‌گردد و در صورت امکان، استفاده از نسخه‌ی آفلاین دروس، با پرداخت هزینه‌ها برای همه علاقه‌مندان فراهم باید گردد.

• هر درس 24 ساعت است که طی 16 جلسه برگزار می‌شود.

• هر درس 2 جلسه‌ی حضوری دارد که در انتهای جلسه‌ی هشتم و شانزدهم (جلسه‌ی آزمون) پیش‌بینی شده است.

• برگزاری کارگاه‌ها متناسب با درخواست دانشجویان و یا نظر اساتید و تصویب دانشگاه، بلامانع است.

• این رشته دارای 2 گرایش بانک و بیمه و بازار سرمایه می‌باشد.

• دانشجویان امکان انتخاب یک درس از گرایش دیگر را دارند.

• دانشجویان موظف به گذراندن پروژه‌ی پایانی دوره هستند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در دوره می‌توانید با شماره‌ی تلفن 89174069-021 تماس گرفته و یا از طریق پست الکترونیک Training@khatam.ac.ir با ما در ارتباط باشید.

آموزش های تخصصی و مهارت افزایی
دوره Fintech MBA دانشگاه خاتم