استارتاپ ویکند مجازی با عنوان "محصولات فناوری‌های همگرا (NBIC)"

۱۴۰۰/۷/۲۷

استارتاپ ویکند مجازی با عنوان "محصولات فناوری‌های همگرا (NBIC)"

به استحضار می‌رساند با توجه به نقش کلیدی پارک‌های علم و فناوری در احصاء و حل مشکلات و نیازهای جامعه، مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اقدام به برنامه‌ریزی و برگزاری سومین رویداد استارتاپ ویکند مجازی با عنوان "محصولات فناوری‌های همگرا (NBIC)" می‌نماید.

پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان يك بستر پويا و محفلي مناسب جهت ورود افراد دانشي، خلاق و صاحبان ايده به حوزه‌هاي كسب‌وكار، در راستاي پاسخ‌گويي به نياز‌هاي صنايع فعاليت مي‌نمايد و يكي از مهم‌ترين مزيت‌هاي رقابتي خود را تبدیل اين انديشمندان مستعد به شركت‌هاي نوپاي دانش‌بنيان مي‌داند. از همین رو سومین رویداد استارتاپ ویکند مجازی با عنوان "محصولات فناوری‌های همگرا (NBIC)" با محوریت همگرایی اِنبیک در ایده‌های استارت آپی، کسب‌وکارها و صنایع کوچک در چهار حوزه‌ی ذیل برگزار خواهد شد:

1.فناوری نانو (Nanotechnology)

2.فناوری زیستی (Biotechnology)

3.فناوری اطلاعات (Information Technology)

4.علوم شناختی (Cognitive Science)

لازم به توضیح است که همگرایی NBIC یا فناوری‌های همگرا ترکیب ۲، ۳ و یا ۴ فناوری‌ نانو، زیستی، اطلاعات و علوم شناختی با یکدیگر است.

بازه‌ی ثبت نام: 19 مهر ماه لغایت 8 آبان ماه

زمان برگزاری رویداد: 16 آبان لغایت 20 آبان ماه