چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۰
برگزاری دوره اقتصاد سیاسی با حضور استاد دانشگاه مسکو

برگزاری دوره اقتصاد سیاسی با حضور استاد دانشگاه مسکو

تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

دوره اقتصاد سیاسی (Political Economics)با حضور کمال کیوانچ آکوز؛ استاد دانشگاه Hseمسکو در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود.

به گزارش وبسایت دانشگاه خاتم، دوره آموزشی کوتاه مدت با موضوع اقتصاد سیاسی (Political Economics)با حضور کمال کیوانچ آکوز؛ استاد دانشگاه Hseمسکو در دانشگاه خاتم برگزار می‌شود. مخاطبان این دوره که به صورت حضوری برگزار می‌شود، دانشجویان و پژوهشگران حوزه اقتصاد و سایر علاقمندان هستند. این دوره آموزشی طی روزهای چهارشنبه 27 اردیبهشت، پنجشنبه 28 اردیبهشت، چهارشنبه 3 خرداد و پنجشنبه 4 خرداد، همه روزه از ساعت 10 الی 13 در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه خاتم برگزار می‌شود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

اقتصاد سیاسی یک رشته‌ در حال رشد در زمینه تحلیل روابط میان نهادهای سیاسی و اقتصادی است. هدف دوره مدنظر، آشنا ساختن مخاطب با ابزارهای مقدماتی‌ای است که به صورت گسترده برای پاسخ به پرسش‌های حوزه‌ اقتصاد سیاسی استفاده می‌شود. در بخش اول این دوره تمرکز روی نظام‌های سیاسی انتخابی است و در بخش دوم تمرکز روی چانه‌زنی‌ سیاسی در بستر رژیم‌های غیرانتخابی است. با استفاده از چارچوب ارائه شده در این دو بخش سعی می‌شود تا نزاع سیاسی، تنوع قومیتی، چانه‌زنی در زمینه قانون‌گذاری و تقسیم قدرت سیاسی، توضیح داده شود.

اقتصاد سیاسی
دانشگاه مسکو