فراخوان ثبت نام دومین دوره تخصصی مدیریت کسب و کار فناوری مالی(Fintech MBA) در دانشگاه خاتم

با توجه به استقبال شرکت کنندگان دوره اول مدیریت کسب و کار فناوری مالی و درخواست مخاطبان ، مرکز آموزش های تخصصی و مهارت افزایی دانشگاه خاتم در نظر دارد دومین دوره مدیریت کسب و کار فناوری مالی(Fintech MBA) را برگزار نماید.

این دوره شامل  ۴۵۰ ساعت آموزش تخصصی و منطبق با جدیدترین سرفصل های آموزشی حوزه فین تک در سطح جهان و با بهره گیری از مجرب ترین اساتید مالی و فناوری با ظرفیت حداکثر ۲۵ نفر برگزار می گرد.

به گزارش مرکز آموزشهای تخصصی و مهارت افزایی دانشگاه خاتم این دوره یکساله شامل ۱۸ درس (۱۲ درس اصلی و ۶ درس تخصصی) و ۲ کارگاه آموزشی خواهد بود و در طول دوره از نمونه های عینی و مطالعه موردی استفاده خواهد شد و در پایان به دانش پذیرانی که دوره را با موفقیت به اتمام برسانند مدرک مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه خاتم اعطا خواهد شد. با توجه به محدودیت های مرتبط به شيوع ويروس covid19 (کرونایی)، این دوره با تکیه بر توانمندیها و زیرساخت های فناوری اطلاعات موجود در دانشگاه به صورت آنلاین و بر بستر سامانه آموزش های مجازی برگزار خواهد شد.

از علاقه مندان درخواست می شود جهت ثبت نام در دوره جدید با ایمیل Training@khatam.ac.ir و شماره تلفن ۸۹۱۷۴۰۶۹-۰۲۱ با ما در ارتباط باشند.