رویداد نوآورانه خدمات نوین مالی و پرداخت در دانشگاه خاتم برگزار شد.

رویداد نوآورانه خدمات نوین مالی و پرداخت در دانشگاه خاتم برگزار شد. دراین مراسم در مرحله اول از میان 66 ایده مطرح شده 15 ایده  بر اساس رای داوران و حاضران در جلسه انتخاب شد. در مرحله دوم 15 تیم بر اساس ایده های برگزیده تشکیل شد و این تیم ها به صورت بسیار فشرده سعی در پیاده سازی ایده های خود کردند. در مرحله پایانی تیم ها ایده های پیاده سازی شده را ارایه کردند و داوران پس ساعت ها بحث 3 تیم را به عنوان برنده های این رویداد انتخاب کردند.  به تیم اول مبلغ 150 میلیون ریال، به تیم دوم مبلغ 100 میلیون ریال و تیم سوم مبلغ 50 میلیون ریال جایزه دریافت کردند.

تیم نخست رویداد تریگ‌آپ، برنده ۱۵۰ میلیون ریال جایزه ایده‌ی «برشتوک» بود، برشتوک اپلیکیشنی برای پیدا کردن نزدیک‌ترین رستوران، سفارش غذا و پرداخت الکترونیک بهای آن است.

دومین برنده و تیمی که جایزه‌ی ۱۰۰ میلیون ریالی را از آن خود کردند، صاحبان ایده‌‌ای به نام «مانیار» بودند، تیمی زنانه که طرح آن‌ها یک شبکه‌ی اجتماعی با امکانات متعدد بود.

تیم سوم و برنده‌ی ۵۰ میلیون ریالی این رویداد تیم «بانک هوشمند» بود، ایده‌ای که بخشی از یک شعبه‌ی بانکی هوشمند را متصور می‌شد که مشتری را شناسایی و برای او ارزش افزوده ایجاد می‌کند.لازم به ذکر است که تیم «بانک هوشمند» از کارمندان بانک پاسارگاد و دانشجویان دانشگاه خاتم تشکیل شده است.