اطلاعیه شماره 1 ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده مقطع دکتری 1400

ثبت نام داوطلبان پذیرفته شده مقطع دکتری

درسال 1400

دانشگاه خاتم

ثبت نام در دانشگاه خاتم شامل دو مرحله می باشد:

مرحله اول : ثبت نام الکترونیکی ، پذیرفته شدگان، تمامی رشته های  مقطع دکتری توجه داشته باشند که ابتدا برای انجام هر یک  از مراحل ثبت نام، ورود اطلاعات ، بارگذاری مدارک ، انتخاب واحد خود، و پرداخت شهریه (برای مشاهده فیلم های راهنما اینجا کلیک کنید)،  باید حتما و حتما از طریق زیر به سامانه جامع آموزشی IUMS  مراجعه کنند.

امكان ورود به سامانه آموزشي براي دانشجويان ورودي جديد، انتخاب واحد وپرداخت شهريه همه در تاريخ 17/06/1400 فعال می شود. لازم به ذکر است که راهنما و فیلم استفاده از سامانه در صفحه اول login برای شما موجود است.

لینک ذکر شده، در تب سامانه آموزشی در بخش آموزش سایت دانشگاه خاتم نیز قابل دسترسی میباشد.

تاریخ ثبت نام الکترونیکی از چهارشنبه 17 شهریور 1400 آغاز  شده و تا 72 ساعت ادامه دارد.

فیلم راهنمای ورود به سامانه و بازیابی رمز عبور موجود است

چنانچه  تا 17 شهریور رمزعبوری (پسوورد) برای شماره تلفن همراه شما پیامک (اس ام اس) نشده

با نام کاربری: کد ملی

و رمزعبور (پسوورد) را از طریق بازیابی رمز عبور دریافت و استفاده کنید.

عملیات انتخاب واحد و پرداخت شهریه از صبح چهارشنبه 17 شهریور 1400 در کارتابل شما قرار گرفته ( برای مشاهده فیلم راهنمای ثبت نام وانتخاب واحد اینجا کلیک کنید)  پس از اتمام فرایند ثبت نام انتخاب واحد و پرداخت شهریه  امکان چاپ برگه انتخاب واحد برای شما وجود خواهد داشت. لطفا پرینت گرفته و همراه خود داشته باشید.

بنابراین دقت کنید  پذیرفته شدگانی امکان مراجعه حضوری (دو شنبه 22 شهریور 1400) به دانشگاه و تشکیل پرونده خواهند داشت که ابتدا مرحله اول را در منزل خود  با موفقیت پشت سر گذاشته و پرینت انتخاب واحد در دست داشته باشند.

مرحله دوم: مراجعه حضوری و تشکیل پرونده: روز دو شنبه 22 شهریور 1400

نوید

نقی گنجی

ناصر

پذیرفته شدگان گرامی تنها با در دست داشتن پرینت برگه انتخاب واحد و مدارک مورد نیاز در ثبت نام حضوری( 22 شهریور 1400 ساعت 8:30 الی 12:30 ) جهت تشکیل پرونده فیزیکی و نهایی کردن انتخاب واحد خود باید به دانشگاه خاتم مراجعه نمایید. لازم بذکر است بدلیل شرایط موجود رعایت فاصله و استفاده از ماسک ضروریست بعلاوه از اوردن همراه جداً خودداری فرمایید.

محل ثبت نام حضوری و تشکیل پرونده: ساختمان شماره 1 دانشگاه خاتم ( حکیم اعظم)

تهران، خیابان ملاصدرا، شیراز شمالی ، خیابان حکیم اعظم، پلاک 30 ، دانشگاه خاتم ، طبقه 2-

توجه : جهت بار گذاری (آپلود) مدارک، باید فایل اسکن شده مدارک با فرمت Jpg باشد و حجم هر فایل می تواند حداکثر 200 کیلو بایت باشد. ( فایل مدارک را همراه خود داشته باشید

مدارک اسکن شده لازم برای انجام ثبت نام الکترونیکی و همچنین نشکیل مراجعه حضوری به شرح ذیل می باشد:

1. عکس 4*3 جدید
  2. تمامی صفحات شناسنامه
  3. کارت ملی
  4. ریزنمرات کارشناسی و ارشد
  5. مدرک کارشناسی ارشد (فرم های مندرج در دفترچه سنجش،  تایید شده توسط دانشگاه کارشناسی ارشد برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که هنوز مدرک کارشناسی/ یا ارشد خود را دریافت ننموده اند

سرويس استعلام مدارك تحصيلي    https://estelam.msrt.ir

سرويس استعلام ديپلم                   https://emt.medu.ir

1. کارت پایان خدمت برای پذیرفته شدگان آقا در صورتی که خدمت انجام شده و یا معافیت اخذ نموده باشند .

سرويس ناجا  epolice.ir

1. ارائه تمامی مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده دانشجویان جدیدالورود الزامی می­باشد.

مدارکی که باید همراه داشته باشید (مقطع کارشناسی ارشد و دکتری)

1

6 قطعه عکس تمام رخ 4*3 رنگی تهیه شده در سال جاری  پشت نویسی شده

پ

فرم تکمیل شده شماره 1 و 2

3

اصل و  2 سری کپی شناسنامه ( کلیه صفحات )

4

اصل و 2 کپی کارت ملی

5

اصل و کپی مدارک نظام وظیفه با توحه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرح در صفحه 3دفترچه راهنمای آزمون دکتری

6

اصل و تصویر مدرک کارشناسی – اصل و نصویر مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیساتس)

چنانجه بدلایلی قادر به ارایه مدرک نیستید اصل گواهی تایید شده نوسط دانشگاه محل اخذ

7

فرمهای تکمیل شده در صفحات مندرج دفترچه کنکور ( مندرج در دفترچه سنجش)

8

پرینت انتخاب واحد

در صورت بروز مشکل با  @ITkhatam در تلگرام یا شماره ها ی٨٩١٧٤٠٣٠ خانم مهندس گل مریمی و یا 89174400 خانم ابراهیمی تماس بگیرید .