تغییر شرایط پذیرش بدون آزمون (استعدادهای درخشان) در رشته علوم اقتصادی، گرایش اقتصادنظری دانشگاه خاتم

اطلاعیه شماره 2

دوره کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-97

پیرو مصوبات شصت و پنجمین جلسه شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که در تاریخ 16/12/1396 طی نامه شماره 299574/2 به دانشگاه‌های کشور ابلاغ شد، برخی از شرایط پذیرش بدون آزمون دانشجویان از طریق سهمیه استعدادهای درخشان تغییر یافته است. شرایط جدید پذیرش به صورت زیر می­باشد:

• دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی که حداکثر در مدت ۸ نیم سال فارغ التحصیل شده و پس از 6 نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی، به لحاظ میانگین جزء 15 درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.
  • اولویت دعوت به مصاحبه از دانشگاه‌های برتر کشور است.
  • این فراخوان شامل دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی پیوسته می‌باشد و دانش آموختگان کارشناسی سال‌های قبل و کارشناسی ناپیوسته مجاز به شرکت در آن نیستند.
  • پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله بعد از دانش آموختگی و صرفا برای یکبار امکان پذیر است.
  • پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری(سازمان سنجش آموزش کشور) و مطابق ضوابط آخرین آیین‌نامه‌های این وزارت‌خانه خواهد بود.

دانشجویان واجد شرایط فوق باید در اسرع وقت مدارک زیر را به ایمیل Khatam.tias@gmail.com  ارسال نمایند. پس از بررسی و تایید مدارک متقاضیان، از ایشان جهت انجام مصاحبه علمی دعوت به عمل خواهد آمد. مصاحبه با افراد واجد شرایط از تاریخ 10 اردیبهشت 97 آغاز و تا تکمیل ظرفیت جذب استعدادهای درخشان ادامه خواهد داشت. نتیجه نهایی حداکثر تا 31 تیر 1397 اعلام خواهد شد.

مدارک لازم جهت ارائه درخواست:

• فایل PDF رزومه متقاضی که شامل مشخصات فردی، سوابق تحصیلی، سوابق شغلی، مدارک زبان انگلیسی و سایر مدارک مرتبط، فهرست مقالات علمی و سایر فعالیت‌های مرتبط می‌باشد.
  • آخرین کارنامه تحصیلی (ریزنمرات)
  • گواهی رتبه ممتاز دانشجو در بین ورودی­های رشته (تعداد ورودی‌ها در گواهی ذکر شود) که به تایید آموزش دانشکده و دانشگاه رسیده باشد.
  • اسکن کارت ملی، صفحه اول شناسنامه و عکس 4*3

متقاضیان لطفا مدارک فوق را پس از تکمیل در قالب یک ایمیل به آدرس ذکر شده در اطلاعیه ارسال نمایند.