چهارمین همایش پیشرفت و توسعه علمی کشور در دانشگاه خاتم برگزار می شود

رییس کمیته اجرایی همایش خبر داد؛
چهارمین همایش پیشرفت و توسعه علمی کشور برگزار می شود

چهارمین همایش پیشرفت و توسعه علمی کشور، توسط شورای انجمن‌های علمی ایران و  با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بانک‌پاسارگاد، دانشگاه خاتم و انجمن‌های علمی، در تاریخ 3 آبان 1395 برگزار می‌شود.این همایش از ساعت 14 الی 20 و با حضور جناب آقای دکتر محمد فرهادی وزیر محترم علوم ، تحقیقات و فنآوری و جناب آقای دکترعبدالرضا رحمانی فضلی وزیر محترم  کشور و نیز جناب اقای دکتر مجید قاسمی ریاست محترم دانشگاه خاتم و جمع کثیری از استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور برگزار می گردد.
مهندس حسین مهریان، دبیر کمیته اجرایی همایش، ضمن اعلام این خبر گفت: این همایش با حضور و مشارکت فعال انجمن‌های علمی سراسر کشور و استادان برجسته دانشگاه‌ها، در محل دانشگاه خاتم برگزار خواهد شد.وی در خصوص محورهای این همایش ادامه داد: اشتغال و کار‌آفرینی فارغ‌التحصیلان، همگرایی دولت‌، صنعت و دانشگاه در پیشرفت و توسعه کشور و نقش بخش خصوصی در توسعه کیفی و کمی پژوهش و آموزش عالی از جمله مهم‌ترین محورهای این همایش هستند.مهریان تصریح کرد: یکی از اهداف برگزاری این همایش، تأکید بر لزوم مشارکت و نقش تأثیرگذار انجمن‌های علمی در پیشرفت و توسعه‌ی علمی کشور است.گفتنی است علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در همایش با شماره‌های 10-88610209  تماس حاصل کنند.