پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصادنظری دوره کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 97-96

اطلاعیه دانشگاه خاتم در مورد پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد نظری دوره کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی 97-96

دانشگاه خاتم در سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ از بین دانشجویان ممتاز و واجد شرایط و با استناد به آیین نامه جذب استعدادهای درخشان شماره 77948 مورخ 05/05/1393 و اصلاحیه شماره 21/96474 مورخ 21/05/1394 سازمان سنجش و آموزش کشور صرفا در رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد نظری اقدام به پذیرش تعداد بسیار محدودی دانشجو بدون آزمون ورودی و از طریق انجام مصاحبه علمی در مقطع کارشناسی ارشد می نماید. پذیرفته شدگان مشمول تسهیلات ویژه مندرج در اصلاحیه شماره ۲ دفترچه کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶ می‌شوند که جزییات آن را می‌توانند در khatam.ac.ir/tias مشاهده نمایند.

جهت کسب اطلاع از تسهیلات ویژه این دوره کلیک نمایید.

تقاضیان می بایست حائز شرایط زیر باشند:

• دانشجویان ممتاز دوره کارشناسی که حداکثر در مدت ۸ نیم سال فارغ التحصیل شده و به لحاظ میانگین جز ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.
  • اولویت دعوت به مصاحبه از دانشگاه‌های برتر کشور است.
  • این فراخوان شامل دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی پیوسته می شود و دانش آموختگان کارشناسی سالهای قبل و کارشناسی ناپیوسته مجاز به شرکت در آن نیستند.
  • پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله بعد از دانش آموختگی و صرفا برای یکبار امکان پذیر است.
  • پذیرش نهایی متقاضیان منوط به تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) خواهد بود.

دانشجویان واجد شرایط فوق باید در اسرع وقت و حداکثر تا تاریخ ۱۵/04/1396 مدارک زیر را به ایمیل Khatam.tias@gmail.com ارسال نمایند. از متقاضیان پس از بررسی و تایید مدارک جهت انجام مصاحبه علمی دعوت به عمل خواهد آمد. مصاحبه با افراد واجد شرایط بلافاصله آغاز خواهد شد و نتیجه نهایی پیش از پایان تیرماه اعلام می‌شود.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

• فایل PDF رزومه متقاضی که شامل مشخصات فردی، سوابق تحصیلی، سوابق شغلی، مدارک زبان انگلیسی و سایر مدارک مرتبط، فهرست مقالات علمی و سایر فعالیت های مرتبط می باشد.
  • آخرین کارنامه تحصیلی (ریزنمرات)
  • گواهی رتبه ممتاز دانشجو در بین ورودی­های رشته (تعداد ورودی­‌ها در گواهی ذکر شود) که به تایید آموزش دانشکده و دانشگاه رسیده باشد.
  • اسکن کارت ملی، صفحه اول شناسنامه و عکس 4*3

متقاضیان لطفا مدارک فوق را پس از تکمیل در قالب یک ایمیل به آدرس ذکر شده در اطلاعیه ارسال نمایند.