ورود و تست سیستم يادگيري مجازی (LMS ) دانشگاه خاتم (اطلاعیه شماره 3)

اطلاعیه شماره 3

ورود و تست سیستم يادگيري مجازی (LMS ) دانشگاه خاتم

دانشجویان گرامی دانشگاه خاتم با سلام پیرو اطلاعیه شماره هاي 1 و 2، موارد ذیل را به اطلاع می رساند: ورود به سامانه آموزش مجازی LMS از طریق لینک: Lms.khatam.ac.ir

نام کاربری و رمز عبور: نام كاربري: شماره دانشجويي و رمز عبور: کد ملی شما عزیزان می باشد .

ملزومات استفاده از سیستم آموزش مجازی کامپیوتر ،

1. هدست مجهز به میکروفون، ( هندز فری ساده و میکروفون گوشیهای موبایل هم قابل اتصال به کامپیوتر و قابل استفاده است).
  2. اینترنت ( لازم نيست پرسرعت باشد)
  3. نصب فلش پلیر برای مرورگر، قابل دانلود از صفحه اول این سامانه
  4. Adobe Connect برای سیستم عامل ویندوز ( کروم و فایرفاکس)، قابل دانلود از صفحه اول این سامانه ( ابتدا دانلود بفرمایید سپس نصب)
  5. فونت فارسی( لطفا چنانچه فونت فارسی هم دارید این فونت را هم نصب بفرمایید تا امکان تایپ با فونت نیکان نت وورک سازگار با سامانه میسر شود)، قابل دانلود از صفحه اول این سامانه
  6. راهنمای نصب در همان محیط قابل دانلود می باشد.
    • لطفا راهنمای طریقه استفاده از سیستم که در اطلاعیه قبل ارسال شده بود را پیش از شروع کلاسها مطالعه كنيد.
  7. برخي از کلاسها ممكن است بصورت آفلاین تشكيل شود (حتما در ساعات تعريف شده ،به كلاس لاگين شويد تا چنانچه بصورت آنلاين بود غيبت براي شما لحاظ نشود).
  8. ضمن تشکر از همراهی شما عزیزان توصيه مي گردد صبور باشيد، درصورت بروز مشکل به شماره های 89174409- 89174027 ( پشتیبانی فنی) تماس حاصل فرمایید.

انشالله کلاسها از شنبه 17 اسفند ماه بصورت مجازی دایر می باشد. در صورت ارايه کلاسهای روز یکشنبه 18 اسفندماه (تعطیل) توسط استاد، لطفا استفاده كنيد. کلاسها در همان روز و ساعت مقرر از پیش تعیین شده در سیستم LMS تعریف شده است که رمز ورود در فوق اعلام گرديد.

حضور در کلاسهای مجازی الزامیست.