مرکز آزمون های بین المللی خاتم

به آگاهی می رساند دانشگاه خاتم با اخذ مجوز رسمی از سازمان سنجش  و سازمان بین المللی Educational Training Services، به عنوان مرکز رسمی برگزاری آزمونهای بین المللی GRE و TOEFL اقدام به برگزاری این آزمونها می نماید.علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت ETS جهت شرکت در آزمونهای مبتنی بر اینترنت GRE و TOEFL در این مرکز با شماره مجوز STN15183A و نام KHATAM UNIVERSITY، ثبت نام نمایند.

داوطلبان می توانند جهت خرید ووچر TOEFL و GRE، از طریق سایت دانشگاه خاتم اقدام نمایند. برای این منظور داوطلبان باید به بخش آزمونهای بین المللی مراجعه و گزینه خرید ووچر TOEFL و GRE را انتخاب کنند، پس از وارد کردن اطلاعات لازم و انتخاب گزینه مورد نظر، درگاه بانک باز می گردد، داوطلبان از طریق کارت بانکی متصل به شبکه شتاب و دارای رمز دوم اینترنتی، مبلغ مورد نظر را پرداخت می نماید. ظرف مدت 2 روز کاری voucher خریداری شده به آدرس ایمیل داوطلب ارسال می شود. بدیهی است که آدرس ایمیل داده شده باید به صورت صحیح وارد شود، در صورت اطمینان داشتن از صحت آدرس ایمیل خود در صورت عدم دریافت ایمیل پس از 48 ساعت کاری، پوشه spam خود را بررسی نمایید، درغیر این صورت با بخش آزمونهای بین المللی دانشگاه تماس بگیرید. لازم به ذکر است چنانچه موجودی ووچر دانشگاه صفر باشد گزینه خرید آزمون TOEFL  و GRE در صفحه ثبت نام موجود نمی باشد.