مرکز آزمون های بین المللی خاتم

به آگاهی می رساند دانشگاه خاتم با اخذ مجوز رسمی از سازمان سنجش و آموزش کشور و سازمان بین المللی Educational Training Services به عنوان مرکز رسمی برگزاری آزمون های بین المللی GRE و TOEFL اقدام به برگزاری این آزمون ها می نماید.علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت ETS.org جهت شرکت در آزمون های مبتنی بر اینترنت GRE و TOEFL  که در مرکز بین المللی آزمون های دانشگاه خاتم با شماره مجوز STN15183A ثبت نام نمایند.

داوطلبان ثبت نام در آزمون تافل برای خرید Voucher می توانند از طریق سایت دانشگاه خاتم اقدام نمایند. برای این منظور داوطلبان به بخش آزمونهای بین المللی مراجعه و گزینه خرید ووچر TOEFL و GRE را انتخاب کرده و وارد بخش ثبت نام دوره های آیلتس، آزمون TOEFL و GRE  می شوند. پس از وارد کردن اطلاعات لازم و انتخاب گزینه مورد نظر درگاه بانک باز می گردد، داوطلبان از طریق کارت بانکی متصل به شبکه شتاب و دارای رمز دوم اینترنتی، مبلغ مورد نظر را پرداخت می نمایند. ظرف مدت 2 روز کاری voucher خریداری شده به آدرس ایمیل داوطلب ارسال می شود. بدیهی است که آدرس ایمیل داده شده باید به صورت صحیح وارد شود، در صورت اطمینان داشتن از صحت آدرس ایمیل خود در صورت عدم دریافت ایمیل پس از 48 ساعت کاری، پوشه spam خود را بررسی نمایید در غیر این صورت با بخش آزمونهای بین المللی دانشگاه تماس بگیرید. لازم به ذکر است چنانچه موجودی ووچر دانشگاه صفر باشد گزینه خرید آزمون TOEFL  و GRE در صفحه ثبت نام موجود نمی باشد.

مرکز آزمون های بین المللی خاتم  در حال حاضر فقط آزمونهای TOEFL و GRE را برگزار می نماید و در این مرکز امتحان IELTS برگزار نمی شود. لذا امکان خرید دوره IELTS وجود ندارد. تنها ووچر TOEFL  و GRE موجود می باشد.

لطفاً حدقل 2 مدرک شناسایی معتبر همراه داشته باشید.

نکته مهم: گواهینامه رانندگی جزء مدارک مورد قبول ETS نمی باشد و داوطلب اجازه شرکت در آزمون را ندارد.

رعایت حجاب اسلامی الزامی است.