مرحله ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتري (Ph.D.) سال 1398

اطلاعیه دانشگاه خاتم در خصوص مرحله ارزیابی تخصصی
آزمون نیمه متمرکز دکتري (Ph.D.) سال 1398

به اطلاع می رساند پذیرش دانشجو در مقطع دکتری رشته های مهندسی معماری، حسابداری و فلسفه در دانشگاه خاتم از طریق آزمونی  دو مرحله اي خواهد بود:

• مرحله اول: مربوط به سنجش علمی بوده که برگزاری آزمون آن از طریق سازمان سنجش کشور انجام می گیرد.
  • مرحله دوم: شامل بررسی سوابق علمی داوطلبان است که توسط دانشگاههای پذیرنده دانشجو صورت می گیرد.

در راستای اجرای مرحله دوم موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می رساند :

1 - حدنصاب دانشگاه:

داوطلبان حاضر در جلسه آزمون که براي آنها کارنامه مرحله اول (سنجش علمی) توسط سازمان سنجش آموزش کشور صادر شده است و نسبت به انتخاب رشته اقدام نموده اند، در صورت دارا بودن حدنصاب مطابق کارنامه کدرشته محل هاي انتخابی که بر روي سایت سازمان سنجش آموزش کشور درج شده است، می توانند با توجه به جداول زمانبندی هر رشته با مراجعه به سایت دانشگاه به نشانی (http://khatam.ac.ir/node/add/register-courses) نسبت به ثبت نام و پرداخت مبلغ یک میلیون ریال بابت هزینه مصاحبه، براي ارزیابی تخصصی اقدام نمایند. بدیهی است منحصراً داوطلبانی می توانند جهت ارزیابی تخصصی در هر کدرشته محل به دانشگاه درخواست ارائه نمایند که با توجه به کارنامه مذکور داراي حدنصاب در آن کدرشته محل می باشند.

2- برنامه زمانی ارزیابی تخصصی:

رشته های مورد پذیرش دانشگاه خاتم و تاریخهاي مراجعه حائزین شرایط مرحله ارزیابی تخصصی

نام رشته امتحانی

مقطع

ظرفیت

تاریخ آزمون کتبی

تاریخ مصاحبه

فلسفه

دوم تیرماه

معماری

آزمون کتبی ندارد

آغاز فرایند مصاحبه از 21/3/98 خواهد بود

حسابداری

18 خرداد

آغاز فرایند مصاحبه از 15/4/98 خواهد بود

3- مدارك مورد نیاز می بایستی (بصورت اسکن شده در یک CD و پرینت در یک زونکن) فقط در تاریخ های 4 یا 8 خرداد ماه 1398 از ساعت 8 الی 13 به اداره آموزش دانشگاه خاتم-سرکار خانم مشایخی- در طبقه 4 تحویل داده شوند:

•     فرم شماره 1 تکمیل شده برای دریافت اینجا را کلیک کنید.
  •     اصل شناسنامه و کارت ملی و تصویري از تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی
  •     تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1398
  •     اصل مدرك کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع
  • و همچنین مدارک ذیل:

شرح

فرم شماره 1 تکمیل شده

تائیدیه تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)

ریز نمرات در صورت امکان

کتب تالیف یا ترجمه شده مرتبط با رشته تحصیلی

کلیه مقالات داوطلب مشتمل بر مقالات علمی-پژوهشی، ترویجی و مقالات کنفرانسی و سایر

کپی جلد یا صفحه اول پایان نامه دوره کارشناسی ارشد

سابقه تدریس به ضمیمه مدارک مرتبط

سابقه کارهای غیرآکادمیک به ضمیمه مدارک معتبر

دورههای تخصصی سپری شده به همراه تائیدیههای معتبر

گواهی زبان معتبر

توصیهنامه از دو استاد دوران تحصیل

موضوع پیشنهادی پژوهشی برای رساله دکتری

اصل و تصویر شناسنامه یا کارت ملی

یک قطعه عکس 3*4 پشتنویسی شده

تصویر کارنامه آزمون دکتری

رزومه حداکثر در 5 صفحه

پایان نامه کارشناسی ارشد( برای رشته معماری)

تبصره 1 - آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته میباشند علاوه بر اصل مدرك کارشناسی ناپیوسته میبایست اصل مدرك کاردانی را نیز ارائه نمایند.

تبصره 2 – آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ31/06/1398 در مقاطع کارشناسی ارشد و یا دکتري حرفه اي فارغ التحصیل خواهند شد ، می بایست اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهاي گذرانده را همراه داشته و ارائه نمایند.

-پرداخت مبلغ یک میلیون ریال بابت هزینه مصاحبه از طریق درگاه پرداخت الکترونیک تعبیه شده در سایت دانشگاه خاتم (آدرس لینک در بالا موجود می باشد).داوطلبان پس وارد نمودن اطلاعات شخصی وانتخاب گزینه مصاحبه دکتری وبا استفاده از کارت عضو گروه شتاب می تواند مبلغ مذکور را پرداخت نمایند. (لازم به ذکر است با هر کد ملی تنها یک بار می توان در این سامانه پرداخت انجام شود. لذا مراحل پرداخت را فقط زمانی شروع نمایید که کارت شتاب به همراه رمزدوم در دسترس داشته باشید.)

- اصل حکم کارگزینی براي داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم تحقیقات و فناوري

4- شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:

• - احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره (1) و (2) آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1398 الزامی است.
  • - شرکت در تمامی مراحل ارزیابی تخصصی اعلام شده در این اطلاعیه (اعم از آزمون کتبی ( درصورت وجود)، مصاحبه و ....) براي تمامی متقاضیان براي پذیرش نهایی الزامی می باشد.

مواد آزمون کتبی دکتری تخصصی حسابداری

تئوری حسابداری

حسابداری مدیریت

حسابرسی

تصمیمگیری در مسائل مالی

زبان انگلیسی تخصصی

مواد آزمون کتبی دکتری تخصصی فلسفه

فلسفه غرب-متن انگلیسی

فلسفه اسلامی-متن عربی

5- شرایط اختصاصی دانشگاه:

• - آزمون کتبی در تاریخ های مندرج در جدول فوق و در دو نوبت: نوبت اول از ساعت 9 الی 12 و نوبت دوم از 14الی 17  انجام خواهد شد.
  • - شهریه دوره دکتری در دانشگاه خاتم بصورت ذیل بوده که بصورت ترم به ترم دریافت خواهد شد.

جدول شهریه دروه دکتری تخصصی 1398 (در صورت اتمام در بازه زمانی 4 ساله)

رشته

مقطع

شهریه کل دوره

فلسفه

600،000،000 ریال

معماری

800،000،000 ریال

حسابداری

800،000،000 ریال

6- محل برگزاري مصاحبه یا آزمون تخصصی:

• - تهران میدان ونک خیابان ملاصدرا خیابان شیراز شمالی خیابان حکیم اعظم شماره 30, دانشگاه خاتم
  • - ساعت دقیق و روزهای انجام مصاحبه به تفکیک برای هر داوطلب در اطلاعیه های بعدی به اطلاع داوطلبان گرامی خواهد رسید.

تذکر مهم: کلیه داوطلبانی که تمامی مراحل ارزیابی تخصصی ( بررسی سوابق علمی و ارزیابی تخصصی) را با موفقیت به اتمام برسانند و در ردیف پذیرفته شدگان دانشگاه قرار گیرند، توجه داشته باشند که پذیرش آنها بصورت مشروط بوده و پذیرش نهایی و قطعی منوط به تایید صلاحیت عمومی آنها از سوي دبیرخانه گزینش دانشجو خواهد بود.